Ödemiş Kaymakamı Celil Ateşoğlu göreve geldiği günden bu yana kendisini ziyarette bulunan Oda, dernek, kurum ve kuruluşlara iade-i ziyarette bulunuyor. Ateşoğlu’nun bugün ki ilk durağı sabah saatlerinde, TMMOB Elektrik Mühendisleri Odası İzmir Şubesi Ödemiş Temsilciliği oldu.

Ateşoğlu burada Ödemiş Temsilciği Başkanı Mete Önbaşlı, Başkan Yardımcısı Erkan Acar ve üye Çetin Kırsoy ile bir araya geldi. Oda temsilcileriyle Ödemiş temsilciliğinin çalışmaları hakkında bilgi aldıktan sonra temsilcilerle fikir alışverişinde bulundu. Önbaşlı Kaymakam Ateşoğlu’na Ödemiş’e ilk elektriği ne zaman geldiği ile ilgili olarak bilgi verdi. Son olarak da TEDAŞ’ın özelleştirilmesinden sonra elektrik mühendislerinin yaşadığı sorunları aktardı.

Ödemiş Kaymakamı Ateşoğlu öğle saatlerinde, Ödemiş Engelsiz Kahvede Ödemiş Zihinsel ve Bedensel Engelsiz Yarınlar Derneği üyeleriyle buluştu. Burada Dernek Başkanı Serpil Aksoy Baştürk ve dernek yönetimiyle konuşup dernek çalışmaları hakkında bilgi aldı.

Başkan Serpil Aksoy Baştürk “Kaymakamımız Engelsiz kahvede üyelerimize iade-i ziyarette bulundular. Kendilerine bu ziyaretlerinden dolayı teşekkür ediyorum. Kendisiyle engelli ailelerimize yapılan yardımlarımın aksamasıyla ilgili ve engellilerimizin kullanmış olduğu akülü araçlarda yaşadıkları problemlerin esnaflar tarafından duyarsızlıkla karşılandığından ve geçen sene yapılan Yılbaşı programını tekrar yapmak istediğimizi belirttik. Dernek üyemiz ve başka arkadaşımızın kullandıkları araçlardaki akü problemiyle ilgili olarak çözüm istedik. Kendisine dilekçeyle konuyla ilgili olarak başvuruda bulunacağız” şeklinde konuştu.  

Ateşoğlu’nun son durağı ise Atatürkçü Düşünce Derneği oldu. Dernek binasında ADD Başkanı Selami Sönmez ve yönetim kurulu üyeleriyle bir araya geldi. Başkan Sönmezden dernek çalışmalarıyla ilgili olarak bilgi aldı. Sönmez, ADD 2 yıldan beri devam eden Ata evleri projesiyle ilgili olarak bilgi aldı. Sönmez “Kaymakamımızın iade-i ziyaretinden dolayı teşekkür ediyorum. Kendisiyle ata evleri çalışmamız ve derneğimiz çalışmalarıyla ilgili olarak bilgi verdik. Karşılıklı olarak bilgi alışverişinde bulunduk”

Başkan Selami Sönmez tarafından Ateşoğlu’na 2015 yılı takvim ajanda ve masa takviminden oluşan küçük bir set hediye edildi.

Editör: Haber Merkezi