Ödemiş Süleyman Demirel Mahallesi Muhtarı Necmiye Aksoy ve Sanatçı Celal Yaprak’ın katkılarıyla Ödemiş Efe Konut Düğün salonunda bayanlara özel eğlence programı düzenlendi. Efe Toplu Konutlarda yaşayan ev hanımı ve çalışan bayanlar düzenlenen matineyi fırsat bilerek stres ve yorgunluklarını atmak amacıyla Efe Toplu Konut  Düğün Salonunu doldurdular.

Gecenin ilk dakikalarında Kardeşler Müzik ve organizasyonun seslendirdiği şarkılar eşliğinde dansın büyüsüne kendilerini kaptırarak tam anlamıyla eğlencenin dibine vurdular. Bayanların danslarından sonra gecenin beklenen yıldızı Celal Yaprak muhteşem Show’uyla sahneye çıkarak seslendirdiği birbirinde güzel güncel şarkılarla bayanları müzik ziyafetti yaşattı. Gecede Süleyman Demirel Mahallesi Muhtarı Necmiye Aksoy kısa bir konuşma yaptı. Aksoy“ Öncelikle bizleri kırmayarak Efe toplu konutlarda matine yapılmasını sağlayan Sanatçımız Celal Yaprak’a katkılarından dolayı çok teşekkür ediyorum. Siz değerli bayanlarımızda katılımlarınızdan dolayı teşekkür ediyor etkinliklerimizin hep birlikte devamını diliyorum.”

Konuşmanın ardından gece müzik ve eğlenceyle devam etti. Sanatçı Celal Yaprak son Dönemin favori yarışmalarından “Bu tarz Benim “ geceye katılanlardan seçtiği bayanlar arasında yaptı. Bayanlar jüri önünde önce oryantal Showlarıyla terk döktüler, daha sonrada kıyafetleriyle yarıştılar. Geceye katılan bayanlar gönüllerince eğlencenin tadını çıkardılar. Gecede bayanlara birbirinden lezzetli ikramlar sunularak ev sıcaklığında bir ortam oluşturuldu.

Haber: Ayşe AKYÜZ

Editör: Haber Merkezi