HABER: AYŞE AKYÜZ


       Ödemiş Çapacızade Okulu’nda “ Anne Çocuk Kurabiye Şenliği” yapıldı. Düzenlenen şenlikte 20 veli çocuklarıyla birlikte kurabiye yaparak yarıştılar. Düzenlenen etkinliğe katılan veliler etkinlikten memnun kaldıklarını belirtiler. Düzenlenen etkinliğe Ödemiş İlçe Milli Eğitim Müdürü Murat İçel ve İlçe Milli Eğitim şube müdürleri,  Üç Eylül Mahallesi Muhtarı Bekir Uşaklı, İstiklal İlkokulu Müdürü Mustafa Güder,  Mustafa -Ayşe Yanbastı Ortaokulu Müdürü Hasan Çorak ve Cumhuriyet Ortaokulu Müdürü Ali Gül, Ödemiş Halk Eğitim Müdürü Yunus Ergin, Çapacızade ilkokulu Müdürü Ayhan Sümengen, İnönü ilkokullu Müdürü Ayşe Soysal öğretmenler katıldılar. Sabah saatlerinde okula gelen veliler kurabiyeleri öğrencilerle birlikte hazırlayıp pişirip jürinin önüne çıkardılar. Çapacızade İlkokulunda düzenlenen yarışmada jürilik görevini Üç Eylül Mahallesi Muhtarı Bekir Uşaklı, İnönü ilkokulu Müdürü Ayşe Soysal, Çapacızade okulu öğretmeni Mehmet Hakkı Bayraktar, Yükselen Pide Çorba salonu sahibi Özge Şahinoğlu ve Köy Sofrası işletmecisi Sibel Sarı yaptı. Birbirinden lezzetli kurabiyeleri seçmekte zorlanan jüri üyeleri ne yapacaklarını şaşırdılar.

Düzenlenen etkinlikle ilgili olarak bili veren Çapacızade İlkokullu öğrenci velisi Nurten Açıkgöz “Evde yaptığımız çalışmaları burada çocuklarımızla birlikte eğlenerek değerlendirdik. Hem çocuklarımız hem de bizler düzenlenmiş olan bu etkinlikten çok memnun kaldık böyle bir proje sunan değerli Müdürümüzü Ayhan Sümengen’e teşekkür ediyoruz.”

Okul Müdürü Ayhan Sümengen “Etkinlik fikrimiz okulumuzda resim kursları veren Sümeyra öğretmenimizden çıktı. Bizde fikri çok beğendik. Temel amacımız velilerimizle okulu daha da birleştirmek. Bu anlamda böyle bir çalışmaya imza attık. Velilerimizden 20 kişi bu etkinliğe katıldı. Bu etkinlikte velilerimiz birlik ve beraberlik içerisinde birbirlerine yardım ederek bir dayanışma örneği göstererek yarışmaya hazırlandılar. Burada amacımız veliyle okulu her ortamda buluşturabilmektir. Önümüzdeki günlerde bu tür etkinliklerimiz devam edecektir.”

Ödemiş Çapacızade İlkokulu Resim Öğretmeni Sümeyra Büyükbalcı “Burada birinci anne çocuk şenliğini düzenledik. Anne ve çocuğun okulla iyi kaynaşmış bir vaziyette ve velililerimiz birbiriyle kaynaştığı bir okul haline getirmek için elimizden geleni yapıyoruz. Etkinliği 20’ye yakın velimiz katılım gösterdi.”

Etkinlik sonunda Yeliz Berhan Koca, İkinci Nurten Dilan, üçüncü Çiğdem-Başak Çimen, oldu. Yarışmaya katılanlara birer katılım belgesi verildi. Yarışmada dereceye girenlere hediye takdim edildi.
Editör: Haber Merkezi