Çapacızade İlkokulunda öğrenciler farklı ve eğlenceli bir gün yaşadılar. Kardeş okullar olan Ödemiş Anaokulu ve Çapacızade ilkokulu işbirliğiyle Öğrencilere salep ve simit ikram edildi. Programa şube müdürleri Yakup Ç
akır, Erdal Yalçın,Halk eğitim Merkezi Müdürü Yunus Ergin,Eğitim Birsen Başkanı Tuğsal Yener,Eğitim İş Başkanı Ümran Ateş,Mahalle Muhtarı Bekir Uşaklı,Okul Yöneticileri ve veliler katıldı.

Öğrencilere salep ile birlikte simit ikram edildi.Öğrencilerden bir çoğu salebi ilk defa içtiklerini ve tadını çok sevdiklerini söylediler.İkramın ardından öğrencilere balon dağıtıldı.Öğrenciler müzik eşliliğinde doyasıya vakit geçirdiler. Okul Müdürü Ayhan Sümengen, Çapacızade okulu olarak öğrencilere en iyi  şeklide eğitim vererek, topluma yararlı bir birey olmaları için mücadele ettiklerini kaydetti. Sümengen şöyle konuştu, "İlmi bilgilerin yanı sıra sosyal aktivitelere büyük önem veriyoruz.Çocuklarımızın sosyal hayatta da başarılı olmaları bizim için önemli bir göstergedir.Bugün öğrencilerimizin  sosyalleşmeleri açısından güzel bir gün yaşadık.Öğrencilerimizin yüzündeki tebessüm,yaptığımız işin ne kadar doğru olduğunun bir göstergesi niteliğindedir.Bu etkinliğin oluşmasında emeği geçenlere,bizleri kırmayıp davetimize teşrif edenlere teşekkür ediyorum.Çapacızade okulu olarak hedeflerimiz büyük.Ekip arkadaşlarımla birlikte Çapacızade ilkokulunu başarılarla dolu bir okul haline getirebilmek için bu tür etkinliklerimiz artarak devam edecektir”dedi.

Editör: Haber Merkezi