YEREL HABER AĞI
Hastane çalışanları bütüncül sağlık için birlik mesajı verdi.

İzmir Özel Can Hastanesi, Arena’da 300 kişilik ekibine Can Dostları yemeği düzenledi. Özel Can Sağlık Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Op.Dr. Muzaffer Keskiner, Can Sağlık Grubu olarak çok güzel işlerin altına imza attıklarını belirterek, “Birlikte ‘Can’ olmak hepimiz için bir onur, kıvanç, gurur. Can sevgi demektir, tek bir gövdede çarpan yürek demektir. Biz yüzlerce yürek ile birlikte bu akşam Arena’da çarpacağız. Bundan sonra uzun yıllar çarpmaya devam edeceğiz” dedi.

Johns Hopkins başarıyorsa
İzmir’in önümüzdeki yıllarda bir dünya kenti olmaya aday olduğunu belirten Dr. Keskiner, “İzmir’in insan dokusu, sosyal yapısı, coğrafyası, ekonomik durumu bu potansiyeli çok güçlü kılıyor. Biz de Can Hastanesi olarak yalnızca İzmir’in değil ülkenin hatta bölgenin en saygın sağlık kuruluşlarından birisi olmak istiyoruz. Dünya’nın en önemli sağlık kuruluşlarından biri olan Johns Hopkins’te neyi başarıyorsa Can Hastanesi de başaracak. Biz şimdi onları taklit ediyoruz ama inanıyorum ki 10 yıl sonra da onlar bizi taklit edecek” dedi.

Biz büyük bir aileyiz
Can Sağlık Grubu Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Dr. Yener Bakan ise Salihli Can Ailesinin temellerini attığı Can Sağlık Grubu ailesinin güçlenerek, büyüdüğüne işaret etti. Dr. Yener Bakan, 16 yıllık deneyimleriyle ve bu güçlü ekip ile aşamayacağımız engel yok” diye konuştu.

Can Sağlık Grubu İcra Kurulu Başkanı Umut Can Keskiner, ise bir üretim şirketi olmadıklarını vurgulayarak, hedeflerinin sadece insanlar hasta olduklarında başvurmaları olmadığını, sağlıklarının korunması için can yoldaşı olmalarını beklediklerini ifade etti. Keskiner, “İnsanların, fiziki, ruhsal her yönüyle keyifli olmaları için yanlarında olmaya çalışıyoruz. İzmir Can Hastanesi de bunun için büyük bir adım oldu” dedi. 

 

Editör: Haber Merkezi