Saracoğlu Stadı’nın Çamlık Parkı tarafındaki tribünün altında atıl durumda bulunan dükkanların düzenleme çalışmaları hızlı bir şekilde devam ediyor. Nisan ayında tamamlanması beklenen çalışmalar sonrası 15 adet dükkan işletmeye sunulacak.
Saracoğlu Stadyumu’nun Gençlik ve Spor Genel Müdürlüğü tarafından 10 yıllığına Ödemiş Belediyesi’ne devredilmesinden sonra ilk olarak stadyum içerisinde çalışmalara başladıklarını anlatan Fen İşleri Müdürü Mehmet Urtimur, Çamlık tarafında tribünlerin altındaki dükkanlara işlerlik kazandırmak amacıyla yeni bir düzenleme yaptıklarını ifade etti.
Çamlık Parkı’ndaki çalışmalarla ilgili bilgi veren Ödemiş Belediyesi Fen İşleri Müdürü Mehmet Urtimur, “Çamlık parkı, kentimizin en güzel parklarından biri. Park içinde belediyemize ait bir kafeteryanın bulunmasına rağmen akşamları vatandaşlarımız tarafından pek tercih edilmiyordu. Stadyum altındaki atıl durumda bulunan dükkanları düzenleyerek Ödemişliler için yeni bir sosyal alan oluşturmayı hedefliyoruz. Çalışmalarımız tamamlandığında 15 dükkan hizmete sunulacak. Dükkanlar tamamlandıktan sonra, sportif amaçlı işletmeler olarak kiraya verilmesi düşünülüyor. Daha sonra ise kafeterya düzenlemesine geçeceğiz” diye konuştu.
Editör: Haber Merkezi