HABER:SÜLEYMAN GÜLEROĞLU
Ödemiş Kaymakamlığı öncülüğünde başlatılan yardım kampanyasının komisyon üyeleri Serpil Aksoy Baştürk, Ayşe Akyüz, Gülgün Yalvaç Ödemiş Ticaret Odası Başkanı Latif Aka’yı ziyarette bulunarak, Çamlıbel’in rahatsızlığı ile ilgili olarak bilgileri aktardılar.

Ödemiş Ticaret Odası Başkanı Latif Aka Çamlıbel için Ödemiş Ticaret Borsası olarak ellerinden geleni yapacaklarını belirterek şunları söyledi ; “Biz öncelikle sizlere teşekkür ediyoruz. Böyle bir olaydan borsamızı haberdar ettiğiniz için siz komisyon üyelerine çok teşekkür ediyoruz. Mutlu Çamlıbel’in durumu için elimizden ne geliyorsa yapacağız. Sadece biz değil çevre kuruluşlardan ve Odalar ve Borsalar Birliği Başkanı Rıfat Hisarcıklıoğlu’ndan da  konuyla ilgili destek isteyeceğiz” dedi.

Başkan Aka’ya göstermiş olduğu yakın alakasından dolayı teşekkür eden Komisyon Başkanı Serpil Aksoy Baştürk ; “Başkanımıza yakın ilgisinden dolayı çok teşekkür ediyoruz. Mutlu Çamlıbel için elimizden gelen tüm olanakları sunacağız” ifadelerini kullandı.

Editör: Haber Merkezi