Temizlik çalışmalarına büyük önem gösteren Ödemiş Belediyesi, ilçe merkezine uzak olan mahallelerdeki cami ve okulların temizliği için özel bir ekip ve araç oluşturdu.

Kırsal bölgelerde toplu süpürme çalışmaları yaparak vatandaşlarımızın temiz ve sağlıklı yerlerde yaşamasını, sokakların ve mahallelerin temiz görünmesini sağlamakta. Bu çalışmaların yanı sıra geçtiğimiz günlerde belediye tarafından cami ve okul temizliği aracı hizmete sunuldu. Araç, haftada 6 gün merkeze uzak mahallerdeki camilerde halı yıkama, cam silme ve bahçe düzenleme çalışması yaparak, okullarda da genel temizlik yapıyor.

Çalışmalar hakkında bilgiler veren Ödemiş Belediye Başkanı A.Mahmut Badem; “Merkeze uzak 83 mahallemiz bulunmaktadır. Vatandaşlarımızdan gelen taleplerle ya da muhtarlarımız aracılığıyla mahallelerdeki eksiklerimizi tamamlamaya çalışıyoruz. Vatandaşlarımızın yaşam sürdükleri alanların temizliği ve ortak kullanım alanlarının hijyeni konusunu çok önemsiyoruz. Cami ve okullar ortak kullanım alanları arasında yer almaktadır. Bu yüzden sadece cami ve okulların temizliği için özel bir araçla, ekip oluşturduk. Bu aracımız her gün merkeze uzak mahallelerdeki cami ve okulların temizliğini yapıyor” dedi. 

Editör: Haber Merkezi