HABER: AYŞE AKYÜZ


Ödemiş Çağdaş Yaşamı Destekleme Derneği Şubesi tarafından Doğan Güneş Kahvaltı Salonu’nda her yıl geleneksel hale gelen bahar kahvaltısı yapıldı. Düzenlenen kahvaltıya çok sayıda Çağdaş Yaşam Derneği üyesi katılarak destek verdi. Yeni ve eski üyelerin kaynaşması amaç edinilen kahvaltıda eski yönetimde görev alan Güner Güngör ve Sevinç Aras plaket takdiminde bulunuldu.

Düzenlenen kahvaltıda, geçtiğimiz günlerde ÇYDD genel merkezinde yapılan toplantıda alınan kararlarla ilgili olarak yönetim kurulu üyesi Çiğdem Kurt Elmalı tarafından üyelere aktarıldı. Çalışmalarda izlenecek yolla ilgili olarak üyelerle fikir alışverişinde bulunuldu. Düzenlenen kahvaltının fon müziği Dj Umut Dönmez tarafından organize edildi.

Derneğin Ödemiş’te kurulduğundan bu yana etkinliklere önem verdiğine değinen Ödemiş ÇYDD Başkanı Ömer Akşahan; “Derneğimiz kurulduğu günden bu yana yapmış olduğu nitelikli etkinlikler her geçen gün üye sayımızı artırdığı gibi Ödemiş’i ve havzamızı ilgilendiren her konu görev bilinci ile hareket etmekte ve katkı koymaktadır. Bir diğer hedefimizde Bir diğer hedefimizde, gençlik ve çocuk kulübümüzü bir araya getirerek çağdaş bir Türkiye’nin gelişiminde onların aktif olarak rol almasını istiyoruz. Bu yüzden gelecekten umutluyuz. ÇYDD gönül vermiş gençleri gördükçe, geleceğe olan umudumuz artmaktadır. Kahvaltımıza destek veren herkese çok teşekkür ediyoruz.”

Kahvaltının ardından üyelerle birbiriyle sohbet ederek güzel bir kaynaşma yaşadılar.

Editör: Haber Merkezi