HABER:DİLEK AYVALI
İzmir Büyükşehir Belediyesi, üreticiye ücretsiz küçükbaş hayvan dağıtımına devam ediyor.  Yerelde kalkınma hedefiyle projeler hayata geçiren büyükşehir, bu kez Tire’deki üreticilere ücretsiz koyun ve keçi dağıttı.

Düzenlenen törene İzmir Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı Aysel Özkan, CHP’li Tire Belediyesi Meclis Üyesi Necmettin Uçmaz, Mustafa Güngör, Tire Belediye Başkan Yardımcısı Mengü Önler, Tire Belediyesi Muhtarlıklar Müdürü Fikret Bük, , Tire Süt Kooperatifi Başkanı Mahmut Eskiyörük, Ziraat Odası Başkanı Halil İbişoğlu ve çok sayıda üretici katıldı.

Törende konuşan Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı Aysel Özkan İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu hakkında övgü dolu sözler sarf ederken ‘’Ne mutlu bize, üreticinin halinden anlayan, genelde kalkınmanın yerelde kalkınma ile başlanacağına inanan ve çalışmalarını bu yönde sürdüren bir belediye başkanımız var’’ dedi. Başkan Kocaoğlu’nun tarım politikalarından da bahseden Özkan kooperatiflere de her zaman destek verdiklerini belirterek ‘’ İzmir'i süsleyen çiçekleri Bayındır'daki çiçek kooperatifinden, çocuklara dağıttığımız sütleri Tire Süt Kooperatifi'nden, dağıttığımız 3.5 milyon fidanın tamamını Bademli Fidancılık Kooperatifi'nden, peyniri İğdeli Kooperatifi'nden, yağı Bademli ve Gödence Kooperatifi'nden alıyoruz. Balı da yeni kurduğumuz Bergama'daki Bal Üretici Birliği'nden temin ediyoruz’’ dedi.

Editör: Haber Merkezi