HABER:SÜLEYMAN GÜLEROĞLU
Ödemiş Anaokulu, Ödemiş İlçe Sağlık müdürlüğü, Milli Eğitim müdürlüğü, Eczacılar Odası Ödemiş Temsilciliğinin katkılarıyla tarafından Anaokulu bahçesinde “Büyüklere Saygı” konulu etkinlik düzenledi.

Yapılan etkinliğe Ödemiş İlçe Sağlık Müdürü Serhat Pirinççi, Ödemiş Mutahhar Şerif Başoğlu Huzurevi müdürü Figen Acar ve huzurevi sakinleri ile Hürriyet Mahallesi Muhtarı Recep Yeşiltaş, Anaokulu öğretmenleri ve öğrenciler katıldılar.
Etkinlik Saygı Duruşu ve İstiklal Marşının okunmasının ardından günün anlam ve Önemini belirten konuşmayı Ödemiş Anaokulu Müdürü Mahmut Altay Yaptı. Altay, “Ben bugün iki faklı günü bir arada kutlamak istedim. Hem Büyüklere Saygı Haftasında iki güzel günü bir arada yaşıyoruz. Hem de kandil çerçevesinde iki güzel bir günü bir arada yaşıyoruz. Öncelikle Regaip kandilinizi tebrik ediyorum. Bugün toplumuzun en önemli yapı taşlarından biri ailelerimiz ve son yıllardaki yapı taşında yaşanan değişikliklerle büyüklere Saygı konusunda toplum olarak ne yazık ki bir seviyeye ulaşamadık. Hem burada çocuklarımızı iyi bir şekilde eğitmek adına hem de sizlerle buluşturmak adına Huzurevi sakinlerini burada ağırlamaktan mutluluk duyuyoruz. Bu programın hazırlanmasında emeği geçen İlçe Sağlık müdürümüze ve çalışanlara çok teşekkür ediyorum” dedi.

Ödemiş İlçe Sağlık Müdürü Serhat Pirinççi, “Öncelikle Regaip kandiliniz mübarek olsun yaşlılara Saygı Haftası kapsamında öncelikle bizden bir proje beklentisi oldu. Müdürümüz bünyesinde bu proje belki de İl bünyesinin üstünde daha kapsamlı bir şekilde değerlendirdik. Ben bir haftanın bu kadar canlı ve güzel hazırlanabileceğini şahit oldum görevim boyunca bu etkinlikte yapmış olduğunuz katkılardan dolayı hepinize teşekkür ediyorum” dedi.

Program daha sonra zeybek gösterisi ve 4 yaş grubu öğrencilerin hazırladıkları gösterilerle devam ederken, program sonunda minik öğrencilerin yaptıkları gösteriler büyük beğeni topladı.




Editör: Haber Merkezi