HABER: AYŞE AKYÜZ


        Özel Dünya Koleji sosyal aktivitelerine devam ediyor. Çocuğunuza verebileceğiniz en değerli armağan diyerek yola çıkan Özel Dünya Koleji  sosyal aktiviteleri ile de fark atıyor.

Özel Dünya Koleji  1. Sınıf öğrencileri 8 Mart Dünya Kadınlar Günü dolayısıyla koleje davet edilen büyükanneler için ‘’ Büyükanneler Günü’’ etkinliği düzenlendi.

Programda toplama işlemlerini içeren yapboz etkinliği, İngilizce kelime dağarcığını geliştiren bingo oyunu oynadılar. Küçük öğrenciler büyükannelerine yazdıkları mektupları okuyarak anane ve babaannelerini duygulandırdı. Düzenlenen etkinlikte büyükanneleri için besteledikleri şarkıları hep birlikte okuyarak hoş zaman geçiren öğrenciler, resim öğretmenleri ile birlikte yaptıkları seramik çiçekleri hediye ettiler.

Etkinliğin sonunda ailelerle hep birlikte yemek yiyen öğrenciler, hatıra fotoğrafı çekilmeyi ihmal etmediler.

Anaokulu öğrencileri de minik elleriyle kendilerinin tasarlayıp süsledikleri çiçekleri annelerine göndererek annelerinin ‘’8 Mart Dünya Kadınlar Gününü’’ kutladı.

Özel Dünya Koleji Okul Müdürü Serkan Taşcıoğlu yaptığı konuşmada , ‘’Dünyanın en güzel çiçekleri sizlersiniz. Bütün kadınlarımızın kadınlar gününü kutlarım’’ dedi.

Editör: Haber Merkezi