30 Ağustos Zafer Bayramının 90. Yıl kutlamaları Ödemiş’te de törenlerle gerçekleşti. Hükümet Konağı önünde düzenlenen törene Vali Yardımcısı İbrahim Ballı, Belediye Başkanı Bekir Keskin, Garnizon Komutanı Personel Yüzbaşı Hasan Yüzüak, Jandarma Komutanı Yüzbaşı Veysel Bozdağ, Cumhuriyet Başsavcı Sabri Çelik, Emniyet Müdürü Adil Metin, daire müdürleri, siyasi parti temsilcileri ve sivil toplum örgütleri katıldı.
Kutlamalar, Atatürk Anıtı'na çelenk sunma ve İstiklal Marşı'nın okunmasıyla başladı. Garnizon Komutanlığından Asteğmen Onur Aydın günün anlam ve önemini belirten konuşma yaptı.
Ödemiş Anadolu Lisesi öğrencilerinden İsmail Uygun “Dumlupınar da Mezarı Başında” adlı şiiri okudu. Ödemiş Ortaokulu öğrencileri zeybek gösterilerini sergilediler. Daha sonra Kaymakamlık makamında Vali yardımcısı İbrahim Ballı ve protokol üyeleri tebrikleri kabul etti.
Tebriklerin ardından şehitliğe çelenk sunuldu saygı duruşunun ardından bir manga asker 3 el saygı ateşi yaptı. İlçe Müftüsü Mustafa Bilgiç tarafından şehitler için dua yapıldıktan sonra program sona erdi.
Editör: Haber Merkezi