Ödemiş Belediye Başkanı Mahmut Badem, yayınladığı mesajda Türkiye Cumhuriyetinin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ü 76. ölüm yıldönümünde rahmet ve minnetle andığını belirtti.

 Badem, “Milletimizin, Anadolu topraklarından silinmek istenildiği bir dönemde başlattığı Kurtuluş Savaşı'nı zaferle sonuçlandıran Atatürk, millet iradesine dayalı çağdaş Türkiye Cumhuriyeti'ni kurdu. Türk Milleti, Mustafa Kemal Atatürk'ün önderliğinde verdiği şanlı mücadele ile bağımsızlığını muhafaza, milli birlik ve beraberliğini güçlendirme, devletini sonsuza kadar yaşatma azim ve kararlılığını tüm dünyaya göstermiştir. Bugün, bizlere düşen görev; kazanımlarımızı koruyarak, aldığımız emaneti daha da ileri boyutlara taşımaktır.

 Mustafa Kemal Atatürk'ün bıraktığı eserin büyüklüğü,  milletimize gurur vermektedir. Bütün bunlar, geleceğimize güvenle bakmamızı sağlamaktadır. Türk milletinin kalbindeki yerini ve sevgisini korumayı başaran büyük bir devlet adamı olan Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ü rahmet ve şükran ile anıyoruz.”

 

Editör: Haber Merkezi