HABER: NAZİF HARUPÇU


Eski Refah partisi Milletvekili Hüsamettin Korkutata, Ak partinin Ödemiş seçim çalışmalarına katkı sağlamak amacıyla damadı Sedat Şenbaş ile birlikte Ödemiş'e geldi.

Ödemiş'te basın açıklaması yapan eski Vekil Korkutata şunları söyledi, "Biz bugün Aydın’da Enerji ve Tabi Kaynaklar Bakanı Taner Yıldız ile bir araya geldik. Sonrasında damadım Sedat Şenbaş ile Ödemiş’e ziyarette bulunduk. Önce Birgi’ye giderek İmamı Birgiv-i hazretlerinin mezarını ziyarette bulunduk. Ardından Aydınoğlu Mehmet Bey Cami’ni ziyaret ettik. Bu tarihi eser içerisinde birçok bilimi barındıran, bir yapıya sahip. Ödemiş’te tarihi ve kültürel bir potansiyel var. Değerlendirilmesi gerektiğini düşünüyorum.

Bu zamana kadar Ödemiş çok ihmal edilmiş. Birgi’deki köylülerin tapu sorunu var. Birgi ziyaretimde köylüler bu sorunun çözülmesi konusunda görüşlerini açıkladılar. Bunları çözülmesi içinde bizde yardımcı olacağız. 7 Haziran seçiminin çok önemli bir seçim olduğunu düşünüyorum. AK Parti İktidarında 13 yılda büyük kazanımlar elde edildi. Dev projelerin tamamlanması için AK Partinin tekrar iktidar olması gerekiyor. Ülkenin en kötü yönetildiği dönemler koalisyon dönemleridir. Seçimlerde aklıselimin galip geleceğini düşünüyorum. AK Partiden başka iktidara talip olacak başka parti yok. CHP’nin yüzde 35 hedefi var ama, diğerlerinin böyle bir hedefi de yok. Koalisyon hep ülkenin aleyhine olmuştur. Ülkenin demokrasiye ihtiyacı var. Bir avcı balık avladığı zaman en iyi yemi oltaya takar balıkta o yeme gelir. Dolayısıyla balık hafızalı olmamak gerekiyor. Seçimlerin çok iyi geçeceğine inanıyorum. Hayırlı uğurlu olsun.”

Editör: Haber Merkezi