HABER: SÜLEYMAN GÜLEROĞLU

Konuyla ilgili olarak açıklama yapan Ödemiş Türk Hava Kurumu Saymanı Hasan Bilir, “Her Kurban Bayramında olduğu gibi yıl da kurban derilerini toplamada tek yetkili kurum THK’dır. Ödemiş ilçe merkezi ve kırsal mahallelerinde makbuz karşılığında kurban derisi vermek isteyen vatandaşlardan ekiplerimiz kurban derelerini toplayacaklardır. Türk Hava Kurumu’na deri desteği demek, havacılığın önünü daha da açmak demektir. Bugün Türkiye’mizde gençlerin en çok merak duyduğu alanlardan biri de havacılıktır. Türk Hava Kurumu da bu doğrultudaki eğitim çalışmalarıyla Türkiye’nin birçok yerinde hizmet vermektedir” dedi. 

Kurban derisi veren vatandaşlara cüzi bir fiyat karşılığında kesim hizmeti de verdiklerini belirten Ödemiş THK Saymanı Bilir, “Değerli vatandaşlarımızdan tek isteğimiz, havaların bugünlerde çok sıcak olması nedeniyle verecekleri derileri tuzlamalarıdır. Toplanan derilerin sağlıklı olması için tuzlanması gerekmektedir.

Deri toplama Merkezi eski Mezbaha

Deri toplamanın ana merkezi, eski mezbaha binası olacak. Değerli vatandaşlarımızdan önceki yıllarda olduğu gibi bu yıl da deri bağışlayarak havacılığın önünü daha da açma anlamında gerekli desteklerini bekliyoruz” dedi

Editör: Haber Merkezi