AK Parti İzmir Milletvekili Hamza Dağ, Ödemiş ilçesine bağlı Kaymakçı beldesini ziyaret etti. Hamza Dağ, devam eden ve yapılacak olan projelerle ilgili bilgilendirmede bulundu, Kaymakçılı vatandaşların sorunlarını dinledi.
Yaklaşık 500 kişilik bir grubun coşkulu şekilde karşıladığı Milletvekili Hamza Dağ, artık Kaymakçı’nın alışılagelmiş karşılama şekli olarak omuzlara alındı ve sevgi gösterilerinde bulundu.
Meclis’te İzmir halkı için aktif bir şekilde çalıştığını belirten Hamza Dağ, AK Parti hükümetinin köylere ve beldelere büyük destek verdiğini, Kaymakçı’nın da Küçük Menderes Havzası’nda Belediye Başkanı Halil Güler önderliğinde ivme kazandığını kaydetti.
Kaymakçı’ya yapılacak olan cezaevinin artık son aşamaya geldiğini ve kısa bir süre sonra inşaatının başlayacağını ifade eden Hamza Dağ, “Kaymakçı’nın ticari açıdan diğer ilçelere açılmasını sağlayan ve ulaşımda zamandan da tasarruf etmeyi sağlayan Kaymakçı-Mescitli yolunu asfaltlayacağız. Kaymakçı’yı ortadan ikiye bölen ve kış aylarında aşırı yağışlarda beldeyi sel felaketiyle tehdit eden derenin ıslahı Devlet Su İşleri tarafından yapılacak, projenin onayı gerçekleşti. Belediye Başkanımız Halil Güler’in de bu bölge için hayata geçireceği Sevgi Yolu projesini de destekliyoruz. Kaymakçı’ya önem veriyoruz” dedi.
Kaymakçı Belediye Başkanı Halil Güler de, hükümetlerinin Kaymakçı’ya büyük önem verdiğini ve destekler sayesinde beldelerinin bölgenin yükselen değeri olduğunu kaydetti.
Editör: Haber Merkezi