Seçim bölgesine bakmaksızın İzmir’in her yanında çalışmalarını yürüten AK Parti İzmir Milletvekili adayı Cemil Şeboy, “İzmir bir bütündür. Keyifle yaşanacak bir İzmir için bölgelerde değil gönüllerde buluşacağız” dedi.

İzmir bir bütündür

AK Parti İzmir 1. Bölge Milletvekili adayı Mimar Cemil Şeboy, 2. Seçim Bölgesi’ne dahil olan Bornova ve Ödemiş’te seçim çalışmaları gerçekleştirdi. Kendi seçim bölgesi olmamasına rağmen çiçeklerle karşılanan Şeboy, İlçe Başkanlıklarını ziyaretlerinin ardından vatandaşlarla buluştu. . 15 yıl süren Buca Belediye Başkanlığı döneminde hayata geçirdiği projelerden dolayı İzmir’in her yanında büyük ilgiyle karşılanan Şeboy’a Bornova ve Ödemiş’te de vatandaşlar yoğun sevgi gösterisinde bulundu. Ziyaret ettiği sivil toplum kuruluşlarında İzmir’in bir bütün olduğunu vurgulayan Şeboy, “İzmir’i 1. Bölge, 2. Bölge diye ayıramayız. Buca’da oturan ama Bornova’da çalışan vatandaşlarımız var. Karşıyaka’da yaşayan hemşerilerimizin çoğu Alsancak’ta, Konak’ta çalışıyor. Ödemiş’te yaşayan hemşerilerimiz İzmir’in merkezine gidip geliyor. Gerek bu yönden gerekse kültürel mozaik yapısı yönünden hiçbir vatandaşımızı ayrı bir yere koyamayız. Bu yüzden ben Buca’da dünyanın en büyük Mevlana heykelini inşa ettim. “Kim olursan ol yine gel” diyen Mevlana bütün Buca’ya ellerini açıyor. 15 yıl boyunca Cami isteyene cami yeri, cem evi isteyene cem evi yeri, kilise isteyene kilise yeri verdik ve yapımlarında yardım ettik. Biz kimsenin dine karışmayız bu düsturla Belediye Başkanlığı yaptım ve kardeşliğimizi pekiştirmeye çalıştım ama hiçbir zaman bunları oy almak için yapmadım” dedi.

İzmir işlenmemiş bir mücevher

Ödemiş’te gecenin ilerleyen saatlerine dek köy ziyaretleri gerçekleştiren AK Parti adayı Şeboy, “İzmir’de yaşayan her vatandaşımızın eşit hizmet alması için çalışacağım. İzmir’de yaşayan hemşerilerimizin problemleri var ben o problemlerin çözümü için çalışırken 1. Bölge, 2. Bölge diye ayrım yapamam. Benim hedefim İzmir’in keyifle yaşanacak bir kent olması. Çünkü İzmir bir mücevher ama henüz işlenmemiş yani maden halinde bir mücevher, biz bu mücevheri en iyi şekilde işlemek için pırıl pırıl parlayan bir elmas haline getirmek için çalışacağız. Biz notere gitmiyoruz çünkü biz söz verdik mi yaparız. Çünkü AK Parti’de hizmette sınır yoktur.” diye konuştu.

Editör: Haber Merkezi