HABER: HALİL YÖRÜK


2014 yılında yayın hayatına başlayan Ege Türk TV yeni yayın dönemi hazırlıkları hızla devam ediyor. 2013 yılında web tv olarak Balıkesir'de yayına başlayan ve 2014 yılında uydu yayınına giren Ege'nin yeni televizyonu Ege Türk TV yeni yılda iddialı programlara başlıyor.

Tarım ve hayvancılığın, Kültür ve turizmin önemli merkezlerinden olan Küçük Menderes havzasında önemli yayınlara hazırlanan Ege Türk TV Yerel Grup öncülüğünde Ödemiş, Tire, Beydağ, Kiraz ve Bayındır bölgelerinde önemli programlar ve yayınlar gerçekleştirecek.

Bu programların ve yayınların görüşmeleri için geçtiğimiz gün Yerel Grup'a ziyaret eden Ege Türk TV ekibi programların alt yapı çalışmaları için çeşitli görüşmelerde bulundu. Yeni bir yayın dönemine gireceklerini belirten kanal ekibi başta Ege Bölgesi olmak üzere herkesi hitap eden bir yayın anlayışı ile program çalışmalarının hızla devam ettiklerini bildirdiler.

Bölge haberleri, Ege Türk TV haber bültenlerinde olacak

Küçük Menderes Havzasına ilişkin tüm haberleri bundan sonra Ege Türk TV haber bültenlerinde takip etmek mümkün olacak. Küçük Menderes havzasındaki gelişmeler Ödemiş'te oluşturulan bir haber birimi ile Ege Türk TV bültenlerine taşınacak.

Canlı yayınlar                                                                        

Yine, Ödemiş ve çevresinde canlı yayınların da gerçekleştirmek isteklerini belirten Ege Türk TV ortağı Muammer Başkan bölge de önemli olan, Tarım ve Hayvancılık, Turizm, Fuar Organizasyonları gibi havzayı yakından ilgilendiren gelişmeleri de Ödemiş'ten yapacağımız canlı yayınlarla önemli gelişmeleri ekrana taşıyacaklarını bildirdi.

Frekanslar ise şöyle, Ege Türk TV frekans bilgileri,  12379 H - Yatay Dogu 30000 3/4 510 520 Türksat  Ayrıca D-Smart 136'ncı kanal

Editör: Haber Merkezi