HABER:SÜLEYMAN GÜLEROĞLU
Ödemiş Saray Cafe’de gerçekleşen toplantıya Birleşik Kamu İş Konfederasyonu Genel Örgütlenme Sekreteri Hasan Kütük, Eğitim İş İzmir 2 Nolu Şube Başkanı Ahmet Cangı, Ödemiş Eğitim iş temsilcisi Ümran Akçay ve Eğitim iş üyeleri katıldılar.


Mehmet Balık, ”Sendikaların olduğu her yerde olun”
Birleşik Kamu İş Konfederasyonu Genel Başkanı Mehmet Balık burada yaptığı konuşmada, “Eğitim-İş olarak Atatürkçü Düşünce Derneği’nin olduğu her yerde olalım, Birleşik Kamu İş Konfederasyonu olsun,  Çağdaş Yaşamın olduğu her yerde bulunun bizim olduğumuz her yerde de diğer Sendikalar olsun, Genel Başkanlarını söylüyorum, Atatürkçü Düşünce Derneğinin veya Çağdaş Yaşama Destekleme Derneğinin bir etkinliği varsa lütfen bizi sormadan bizim adımızı da oraya yazın, çünkü Atatürkçü Düşünce Derneğinin olduğu her yerde eğitim iş olur. 

Velilerimizi örgütleyen derneğimiz var
Çağdaş yaşamı Destekleme derneğinin olduğu her yerde Birleşik Kamu İş Konfederasyonu olur dolayısıyla biz sadece sendikalarımızın değil benim gibi düşünen grupları da dahil etmeliyiz. Öğrenci velilerimizi örgütleyen derneğimiz de var. Türkiye öğrenci velileri Derneği İzmir’de şubesini açtık. Burada da şubesini açın. Burada da öğrenci velilerini üye yapın içinizden birini oraya başkan yapın sizin dışınız da ama size haber vererek çalışsın. Gerektiği zaman sizin yapamadığınız açıklamaları onlara yaptırın öğrenci sorunları ile ilgili velilerle konuşarak sorun ve taleplerini dinlesinler” dedi.
Birleşik Kamu İş Konfederasyonu Genel Başkanı Mehmet Balık ve beraberindekiler daha sonra Eğitim İş 2 Nolu Şubenin yönetiminde bulunan Coşkun Akçay’ı evinde ziyaret gerçekleştirdiler.


Editör: Haber Merkezi