İzmir Bölgesinde Karayolu Trafik güvenliği ve Trafik haftası münasebetiyle düzenlenen trafik konulu resim yarışmasında Özel Birgivi öğrencisi Yaren Gülgen İzmir 3. oldu.

İsmet İnönü Sanat Merkezinde yapılan programda Emniyet Teşkilatı tarafından hazırlanan slayt, sunum, sergi, trafik ile ilgili hazırlanan gösteriler oldukça dikkat çekiciydi. Birgivi Koleji öğrencisi Yaren Gülgen, İzmir Valisi Mustafa Toprak ve İzmir Emniyet Müdürü Celal uzun Kaya’nın elinden 3.’lük ödülünü aldı ve altın plaketin sahibi oldu.

Eğitim alanında olduğu gibi sanat ve spor alanında da başarılara doymayan Özel Birgivi Koleji Ödemiş’e gurur yaşatmaya devam ediyor.

Ödemiş geneli düzenlene masa tenisi turnuvasında Özel Birgivi Koleji öğrencisi Burak Eroğlu bireysel kategoride Ödemiş Birincisi ve aynı zamanda Burak Eroğlu, Türkay Peker ve Faruk Ayvaz üçlüsü takım halinde Ödemiş Birincisi olmuştur. Ödemiş’te birinci olan Burak Eroğlu Ödemiş’i İzmir’de temsil etti.

Okul müdürü Adil Özçetin, “Bu başarıların alınmasında emeği geçen Resim öğretmeni Sevgül Gül ve Beden Eğitimi öğretmeni Hasan Özdemir’e ayrıca öğrenci ve velilerine de teşekkür ediyorum.”

Editör: Haber Merkezi