Özel Birgivi Koleji’nin düzenlemiş olduğu bursluluk sınavına Ödemiş, Kiraz, Beydağ ilçeleri yanı sıra bu ilçelere bağlı olan beldelerden gelen 1100 öğrenci katıldı. 4.5.6. ve 7. Sınıflara yönelik yapılan bursluluk sınavında rekor sayıda başvuru yapıldı. Başvuruların telefon ve internet ortamından da yapıldığı sınavda ter döken öğrencileri velileri yalnız bırkmadılar.

Sabah ve öğleden sonra olmak üzere iki seans halinde gerçekleştirilen sınavda öğrencilerin sınıflara sığmamasından dolayı okul yemekhanesinin de dolduğu gözlendi.

Bu sene düzenlemiş oldukları bursluluk sınavına rekor sayıda başvuru yapıldığını belirten okul müdürü Adil Özçetin; “Bu sene düzenlemiş olduğumuz bursluluk sınavına rekor sayıda başvuru oldu. Ödemiş’te ilk defa bir okula rekor sayıda bir sınav başvurusunun olduğunu gördük. Gerekli hassasiyeti gösterip de öğrencini sınava getiren bütün velilere ve Ödemiş halkına teşekkürlerimi sunuyorum.” dedi. Sınav sonuçları velilere sms ile duyurulacağı gibi okula da listeler asılacaktır.”

Ayrıca öğrencisi sınava giren velilere de okul PDR öğretmeni Necmettin Arpa tarafından “Verimli Çalışma Teknikleri” konulu seminer verildi. Daha sonra velilere ve öğrencilere pilav ve çay ikramı yapıldı.

Editör: Haber Merkezi