Birgi Fazlı Alpay Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Okul Aile birliği Ödemiş Belediyesi Yeni Nikâh Sarayında Olağan Kongresini Yaptı Kongresinin açılış konuşmasını Okul Müdürü Ahmet Çoban yaptı. Yapılan konuşmanın ardından kongre, önce Ulu Önder M. Kemal Atatürk ve Tüm Şehitlerimiz için saygı duruşu hemen ardında ise İstiklal Marşı okunarak katılımın çoğunluğun tespiti divan başkanı ve kâtibin seçimi, yönetim ve denetim kurulu raporlarının okunması ve genel kurulunca ibrası, yönetim kurulunca hazırlanan tahmini bütçenin görüşülmesi kurulların seçim ile oluşturulması ile devam etti.

Yönetim Kurulu Üyelerinin Seçimi ( 5 asil ve 5 yedek) olmak üzere, Denetleme Kurulu Üyesinin Seçimi (1 asil ve 1 yedek ) olmak üzere seçimi, Orta Öğretim Kurumları Yönetmenliğinin 185. Maddesi gereği Okul Öğrenci Ödül ve Disiplin Kurulu’na seçimi, dilek ve temennilerle sona erdi. Yapılan seçimin ardında Birgi Fazlı Alpay Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Okul Aile birliği Asil yönetim kurulu şu isimlerden oluştu. Başkan Suat Pekçolak   Başkan yardımcısı Tahsin Bilgen, Muhasip Selhan Özdemir, üyeler Dilay Kuyudere  ve  Yeliz Meydan olurken,  Yedek Üyeler ise şu isimlerden oluştu Ümran Meşe, Melek  Sert, Nihal Rende, Fatih Akpolat Zeki Recep Saman, Denetleme Kurulu ise İsa Can ve Mutlu Sulukan'dan oluştu.

YENİ BAŞKAN İLK AÇIKLAMASINI YAPTI

Başkan Suat Pekçolak daha sonra, Gazetemize okulun yemekhane ile ilgili sorunu olduğunu bunu bir firma ile anlaşarak çözmek istediklerini söyledi. Pekçolak, "Öğrencilerimiz Birgi'deki lokantalardan yemek yiyorlar. Okulumuzda yemekhane sorunu var, bu sorun bir firmayla anlaşılmış olsa çözülecek, hem öğrencilerimiz okulda yemek yiyecekler hem de soğuk ve yağışlı havalarda  öğrencilerimiz dışarı çıkmaları ve hasta olmaları önlenmiş olacak" dedi.

HABER: SÜLEYMAN GÜLEROĞLU

 

Editör: Haber Merkezi