HABER:SÜLEYMAN GÜLEROĞLU
Ödemiş Ticaret Odası Kadın Girişimciler Kurulu Organizasyonu ile bir Sosyal Girişimcinin öyküsü Kadınsan Yaparsın, semineri Ticaret Konferans Salonunda yapıldı.

 İş yapan ve iş yapmayı düşünen kadınları bir araya getirerek birbirlerinin hikâyelerinden ilham almaları ve birbirleriyle iş birliği imkânlarını sorgulamaları amacıyla düzenlenen "Kadınsan Yaparsın" buluşmasında kadın girişimciler bir araya getirdi.

Seminer öncesinde Gazeteci, Yazar, Eğitmen Tuba İlze, Ödemiş Ticaret Odası Başkanı Rıfat Eriş ile röportaj yaparak Ödemiş Ticaret Odası hakkında bilgiler aldı.  Etkinlik kapsamında, “Kadınsan Yaparsın” kitabının yazarı ve kadın girişimcileri bir araya getiren Kadınsan Yaparsın isimli web sitesinin kurucusu Tuba İlze, girişimciliğe bir sunum yaptı. Sunumunda, yazmış olduğu kitabına konu olan girişimciliğin sancılı heyecanlı yolları konusunda paylaşımlarda bulunan İlze, toplantıya gösterilen yoğun ilgi ve katılımdan mutluluk duyduğunu ifade etti.

Bu seminer sayesinde tüm kadınlarla bildiklerimizi, öğrendiklerimizi, duyduklarımızı paylaştık. İşlerine yarayabilecek, motive edebilecek, yeni bir ufuk açabilecek bir kaç cümle kaleme aldıysak ne mutlu bize. Amaca uygun çok verimli görüşmelere fırsat oluşturdukları için Ödemiş Ticaret Odası Kadın Girişimciler Kurulu Başkanı Gülşen Görken'e ve Kadın Girişimciler Kurulu Komitesine,  ev sahipliği için Ödemiş Ticaret Odası’na teşekkür etti. 

Editör: Haber Merkezi