Tire’de önceki gün meydana gelen tek taraflı trafik kazası ucuz atlatıldı. 11 Nisan Cumartesi günü sabah saat 08:15 sıralarında meydana gelen kaza, ‘doğu çevre yolu’ olarak da bilinen Fatih Sultan Mehmet Bulvarı’nda oldu.
Kazada, bölgemizde faaliyet gösteren özel bir şirkete ait süt toplama kamyoneti kontrolünü kaybederek yoldan çıktı ve şarampole yuvarlandı. Edinilen bilgilere göre, Nihat Gezer yönetimindeki “ 35 PJL 83” plakalı süt toplama kamyonu, Gökçen yolu çıkışı istikametinden Bayındır yoluna doğru, Fatih Sultan Mehmet Bulvarı boyunca ilerlemekteydi. Kamyoncular Sitesi yakınlarına geldiğinde, sürücünün dikkatinin dağılması sonrasında araç kontrolden çıkarak yoldan çıktı ve sağ taraftan şarampole yuvarlandı. Yol kenarındaki çayırlık alana uçan ve yan dönen aracın ön kısmında ve süt depolarında hafif derecede maddi hasar meydana geldi. Şans eseri sürücü Nihat Gezer kazayı yara almadan atlattı.
Yan yatan kamyonet olay yerine gelen vinçlerle kaldırılırken, trafik polisi ekipleri, olay yerinde güvenlik önlemleri alarak aracın çıkarılmasında yardımcı oldu. Kazayı yara almadan atlatan fakat üzüntülü olan sürücüye arkadaşları moral verdi.

Haber Tire                                                                                                                                                                                    

Editör: Haber Merkezi