Beydağ İlçe Kaymakamı Ali Cergibozan, Beydağ Belediye Başkanı Vasfi Şentürk, Beydağ İlçe Milli Eğitim Müdürü Fayık Altunbaş ve Kent Konseyi Başkanı Mehmet Saydam, Ödemiş Ticaret Odası’na ziyarette bulundular. 
 
Beydağ İlçe Kaymakamı Ali Cergibozan ziyarette yaptığı konuşmada, Beydağ’da lise eğitiminde büyük sıkıntılar yaşandığını dile getirerek, “Eski binada lise eğitimi verilmeye çalışılmaktadır. Eğitim seviyesini çağdaş düzeye çekmek amacıyla ilçenin yeni bir lise binasına ihtiyacı bulunmaktadır. Bu amaçla Beydağ ilçesinde bir lise binası kazandırmak için Lise Yaptırma ve Geliştirme Derneği kuruldu” dedi.
CERGİBOZAN, “TİCARET ODASI EĞİTİME KATKI SAĞLIYOR”
Cergibozan, Beydağ Belediyesi, Kent Konseyi, İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü ve Kaymakamlık olarak çalıştıklarını, bu nedenle eğitimde ve eğitime katkıda yöremizde öncü kuruluş olan Ödemiş Ticaret Odası’nın yaptıkları yardım ve sarf ettikleri çabalardan dolayı öncelikle Ödemiş Ticaret Odası’na geldiklerini, buradan da Ticaret Odası’na kayıtlı işadamlarının, diğer kurum ve kuruluşların da destek olmasını bekledikleri söyledi.  
ŞENTÜRK, “BEYDAĞ’A LİSE YAPILMASI KONUSUNDA YARDIM BEKLİYORUZ”
Beydağ Belediye Başkanı Vasfi Şentürk ise, “Her zaman yanımızda olan Ödemiş Ticaret Odası yönetimin kadrosuna teşekkürlerimi bir borç bilirim. Çok iyi bir ekip Ticaret Odası da iş başındadır. Başta Beydağ İlçe Milli Eğitim Müdürlüğümüz olmak üzere hiçbir zaman yardım ve desteklerini esirgememişlerdir. Ödemiş ilçesinde şahsen benim de üyesi olduğum Ticaret Odası ismini vererek okul yapımında yapmış olduğu önderliği Beydağ ilçemiz için yapmasını bekliyoruz. Beydağ’da bir lise ihtiyacı vardır. Halen çocukluğumuzdaki okullarda eğitim yapılmaktadır. Ödemiş Ticaret Odası’nın eğitime yaptıkları desteklerden ötürü teşekkür ederim. Beydağ Lise Yaptırma ve Geliştirme Derneği olarak ilçemize lise yaptırılması konusunda yardımlarını bekliyoruz. Sayın Başkan Kasım Sevin ve ekibine yapmış oldukları başarılı çalışmalarını kutluyorum” dedi.
 
İlçe Milli Eğitim Müdürü Fayık Altınbaş da Ödemiş Ticaret Odası’nın her zaman kendilerine destek olduğunu söyledi.
 
Kent Konseyi Başkanı Sayın Mehmet Saydam ise, “Beydağ Lise Yaptırma ve Geliştirme Derneği olarak Ödemiş Ticaret Odası’nın desteklerini bekliyoruz” ifadesinde bulundu.
Editör: Haber Merkezi