HABER:GÜLÇİN ÖNEM
Beydağ Atatürk Ortaokulu öğrencisi, Halk Eğitim Merkezi kursiyeri Esma Sema Demirdere 5-7 Mayıs 2017 tarihlerinde Kütahya’da yapılan Okul Sporları Tekvando Şampiyonası müsabakasına katıldı. Müsabakalar sonucunda Beydağlı sporcu Esma Sema Demirdere 3. olarak yarışmanın final müsabakalarına katılmaya hak kazandı.
Müsabakalarda 3. olarak final müsabakalarına kalmaya hak kazanan Esma Sema Demirdere, hocası Tuncay Yılmaz, Beydağ Atatürk Ortaokulu Müdürü Fikret Pala ve Halk Eğitim Merkezi Müdürü Sunullah Desticioğlu Beydağ İlçe Milli Eğitim Müdürü Aydın Ay’ı ve Beydağ İlçe Kaymakamı Gürkan Üçüncü’yü makamlarında ziyaret ettiler.
Bu gurur hepimizin diyen Beydağ Halk Eğitim Merkezi Taekwondo Usta Öğreticisi Tuncay Yılmaz, “Başarısından dolayı Esma’yı kutluyorum. Bu gurur hepimizin. Ancak sporcumuzun zor şartlar altında müsabakalara katılım gerçekleştirdiğini söylemem lazım. Sporcumuzu Kütahya’da gerçekleştirilen Taekwondo yarışmasına son dakika yetiştirebildik. Velisi Nazım Demirdere’ye desteği ve ilgisi için teşekkür ederim. Esma, geçmiş yarışmalarda da çok iyi sonuçlar alarak bizi ve ilçemizi gururlandırmıştır. Bu yarışmada da 3. olarak finallere katılım hakkı kazanmıştır. Beydağ halkımızdan, eşrafımızdan, spor kurum ve kuruluşlarımızdan, belediyemizden desteklerini devam etmeleri durumunda aldığımızda daha başarılı yerlere geleceğiz. Sayı olarak da daha fazla sporcu kazandıracağımızı söylemek isterim. Tekrar sporcumuz Esma Sema Demirdere’yi başarısından dolayı kutluyorum.” 

Editör: Haber Merkezi