2014-2015 Eğitim-Öğretim Yılı 1. Dönemi dün çalınan son zil ile tamamlandı. İlk ve Orta dereceli okullarda 23 Ocak 2015 de başlayan yarı yıl tatili 9 Şubat 2015’de ders başı yapılması ile sona erecek.

Beydağ İlçesinde de 1. Dönem  sonu karne töreni Beydağ Adagüre İlkokulu’nda yapıldı. Törene Beydağ Kaymakam Vekili İlhan İlkan,  Beydağ İlçe Milli Eğitim Müdürü Aydın Ay, Şube Müdürü Halil Değirmenci, daire amirleri, okul ve kurum müdürleri ve veliler katıldı. Sevinç ve hüzün tablolarının aynı anda yaşandığı karne töreni ile öğrenciler okullarına 15 günlüğüne veda ettiler. Adagüre İlkokulu’nda eğitim gören 30 öğrenciye karnelerini Beydağ Kaymakam Vekili İlhan İlkan dağıttı. Protokol üyeleri ile öğrenciler arasında hoş diyaloglar yaşandığı törende Kaymakam Vekili İlhan İlkan öğrencilere bol bol çikolata dağıttı.

Yarıyıl tatili öncesinde öğrencilere seslenen İlçe Milli Eğitim Müdürü Aydın Ay, “Tatilin keyfini çıkarın. Kitap okumayı da ihmal etmeyin. Hem bol bol dinlenin hem de bu süreyi verimli geçirin. Eksik olduğunuz konuların üzerine gidin” diye konuştu.

 Tören sonrasında protokol üyeleri Adagüre İlkokulu Müdürü Nimet Figen Türker’e teşekkür ettiler.

Editör: Haber Merkezi