Haber: Gamze Onan

İZKA tarafından 2015 yılı içerisinde “2015 yılı ilçeler arası gelişmişlik farkının azaltılması” projesi kapsamında onaylanmıştı. Beydağ Belediyesi ve İzmir Kalkınma Ajansı(İZKA) tarafından 2015 yılı içerisinde uygulamaya konan mali destek programından yararlanmak amacıyla (İzmir Kalkınma ajansı) İZKA tarafından hibe yardımı yapılmıştı. Yapılan ihalenin ardından İZKA tarafından kabul edilen projeye 1.000.000.00 TL hibe verildi.

Beydağ Belediye Başkanı Vasfi Şentürk yapımı devam eden Beydağ Kültür Merkezi’nde geçtiğimiz gün Beydağ Belediyesi İmar ve Şehircilik Müdürü Gürkan Gülen ile birlikte incelemelerde bulundu.

Beydağ Belediye Başkanı Vasfi Şentürk, “Pazartesi günü İmar ve Şehircilik Müdürümüz Sayın Gürkan Gülen ile birlikte Beydağ Kültür Merkezi’ne denetimini gerçekleştirdik. Beydağ'ın en önemli ihtiyaçlarından bir tanesinin daha çözüme kavuşturmak amacıyla 12 Temmuz 2016 tarihinde sözleşmemizi imzalamıştık. Beydağ Belediyesi Kültür Merkezi binasının inşaatında sona yaklaşıyoruz. Fiziki gerçekleşme oranı yaklaşık % 60 seviyesine ulaşılan projenin tamamlanarak halkımızın hizmetine sunulması amacıyla yüklenici firma tarafından çalışmalara ara vermeden devam ediliyor. Projenin Mayıs sonunda tamamlanması planlanıyor. Merkez tamamlandığında çalışma ofisleri, misafirhane 90 kişi kapasiteli sinema, yerel ürünlerin pazarlanacağı 2 adet ofis, Beydağ Kültür Merkezi girişinde kafeterya yer alırken çatı katında da restaurant yer alacak.”

Editör: Haber Merkezi