Seçim çal
ışmalarını Beydağ, Bornova ve Menemen’de sürdüren Milliyetçi Hareket Partisi İzmir 2. Bölge Milletvekili adayı Taşkın Işık, vatandaşların rozet talebine yetişemiyor.

Beydağ’da İlçe Başkanı Alaeddin Topçu ve partililerle esnaf ve vatandaşları ziyaret eden Milliyetçi Hareket Partisi İzmir 2. Bölge Milletvekili adayı Taşkın Işık, vatandaşların rozet talebine yetişemedi. Beydağ’da Farklı siyasi partilerden yaklaşık 21 kişinin isteği üzerine Üç Hilal’li rozet takan Işık, 7 Haziran’da Milliyetçi Hareket’in iktidarının ayak seslerini herkesin duyması gerektiğini söyledi. Bölgenin en önemli gelir kaynaklarından biri olan zincir fabrikasını da ziyaret eden Işık, partisinin seçim beyannamesindeki projeleri anlattı.

Beydağ kaderine terk edilmiş

Beydağlı vatandaşların sorun ve sıkıntılarını dinleyen Işık, “Beydağ kaderine terk edilmiş” dedi.  Beydağ sanayi sitesini de gezen Işık, vatandaşların köy yolları ve sokak lambalarının yanmamasından dolayı şikayetleri dinledi. Birçok vatandaşın mazot ve gübre fiyatlarından kaynaklanan şikayetlerini de dinleyen Işık, “MHP iktidarında mazot 1,75 olacak. Tarım ve Hayvancılığa dayalı ticaretten ÖTV ve KDV kaldırılacak” dedi.  Beydağ’da sabah erken saatlerde başladığı programını gece geç saatlere kadar sürdüren Işık, “Türkiye genelinde olduğu gibi Beydağ’da birinci parti olacağımıza inanıyorum” dedi.

2 günde 104 kişiye rozet

Bir sonraki gün programını Bornova’da sürdüren MHP’li Işık, esnaf ve vatandaşlarla buluşarak partisinin projelerini anlattı. Gün boyu Bornova’nın çeşitli mahallelerinde seçim çalışmalarını sürdüren Işık, yaklaşık 83 kişiye MHP rozeti taktı.

MHP’li Işık, Menemen'de bu yıl 4ncüsü düzenlenen rahvan at yarışlarına katılarak, binlerce İzmirli ile  hem selamlaştı, hemde sohbet ederek broşür dağıttı. Yoğun ilgi gören Işık, Belediye Başkanı Tahir Şahin ile yarışları izleyerek bölge halkının sevincine ortak oldu. Birçok vatandaşın isteği üzerine rozet takan Işık, bu seçimde MHP’yi desteklemelerini istedi. 

Editör: Haber Merkezi