Yapılan açılış törenine Ödemiş Belediye Başkanı Mehmet Eriş, Ödemiş Ticaret Odası Başkanı Rıfat Eriş, TOBB Kadın Girişimciler Kurulu İzmir Bölge Temsilcisi Aysel Öztezel olmak üzere TOBB Kadın Girişimciler Kurulu üyeleri katıldılar.

 Açılışta konuşan TOBB İzmir kadın girişiciler il icra kurulu Ödemiş Temsilcisi   Nezihe Uzunkol yaptığı konuşmasında “Gıda güvenliği üzerine sabahtan bir panelimiz oldu. Mualla hanımla verdiğimiz karar üzerine bu panelin arkasından bir sergi düzenleyelim dedik. Neden sergi? Çünkü biz İzmir Kadın Girişimciler İcra Komitesi olarak birde sanatçı kadınları desteklemek istedik ve bunun için bir proje oluşturduk. Sanatçı kadınların ticaret hayatına girmelerini nasıl destekleriz? Özellikle pandemi sürecinde nasıl para kazanmalarını sağlarız? Bilindiği gibi sanat insanların ihtiyaç duyduğu sıralamada en son sırada yer alıyor. Maalesef ancak sanatçı içindeki dürtüler gereği bir şeyler yapmak istiyor ve sanat yapan insan maalesef çok fazla bir şey yapamıyor, çokta ticari olamıyor. Bizde sanatçı kadın dostlarımıza hayatın her alanında ön planda olmasını istiyoruz. İzmir Kadın Girişimciler İcra Komitesi olarak bu panelin içine bir resim, fotoğraf sergisi koymak istedik. Panelimize uygun olması adına tarımla ilgili resimler istedik. Tarımla ilgili resim sergisini açtık. Sergimize bekleriz " dedi.

 “Bereketin İzinde “ Karma Resim Sergisi, Ödemiş Belediyesi Turizm Danışma Ofisinde 22 Mayıs 2022 tarihine kadar açık kalacak.

Editör: Haber Merkezi