Ak Parti İzmir Milletvekili Kerem Ali Sürekli’nin katıldığı iftar yemeğine Ödemiş Belediye Başkanı A.Mahmut Badem,  Belediye Meclis Üyeleri, Ak Parti eski İlçe Başkanı Ali Hadim, İlçe Müftüsü Mustafa Bilgiç, Hamamköy, Güney, Küçükören, Çayır ve Demirdere mahallelerinde yaşayan vatandaşlar ve muhtarları katıldı.

Ödemiş Belediye Başkanı A.Mahmut Badem yaptığı konuşmada; “Ödemiş’in mahallesinde yaşayanlar olarak sizlerle daha sık bir araya gelmeye çalışıyoruz. Teşrif ettiğiniz için hepinize çok teşekkür ederiz. Hamamköy, Demirdere, Çayır, Küçükören ve Güney’den oluşan Mendegüme’nin ihtiyaçları doğrultusunda hizmetlerde bulunarak olması gereken seviyeye getireceğiz. Birlik ve beraberliğimiz için her zaman olduğu gibi bundan sonra da yanınızda olarak üzüntünüzü, sevincinizi paylaşmaya devam edeceğiz” dedi.

Ödemiş- Aydın yolu projesi tamam

İftar sonrası konuşma yapan İzmir Milletvekili Kerem Ali Sürekli bölgenin sorunlarının takipçisi olacağını belirtti. Kerem Ali Sürekli; “Salı günü mazbatamızı aldık ve bugün de bizlere destek veren bizleri biz yapan sizlerle biraya geldik. Belediye Başkanımız Mahmut Badem ve ilçe örgütümüzle bölgenin sorunlarını yakından takip ederek, her zaman sizin yanınızda olacağız. Ödemiş- Aydın yolunun proje ihalesi yapıldı. Bakanımız Binali Yıldırım’ın desteği ile yolun yapımı en kısa sürede gerçekleşecek. Sizlerden aldığımız güçle daha çok çalışacak ve yeni projeler uygulayacağız. Bu mübarek günde bizleri biraraya getiren Belediye Başkanı A.Mahmut Badem ve emeği geçenlere teşekkür ediyoruz” dedi.

Ak Parti İzmir Milletvekili Kerem Ali Sürekli, Belediye Başkanı A.Mahmut Badem ve beraberindekiler iftar yemeği sonrası Güney, Demirdere, Çayır ve Küçükören mahallelerindeki kahvehanelerde vatandaşlarla sohbet etti.

 

Editör: Haber Merkezi