Ödemiş Milli Eğitim Müdürlüğüne bağlı Bekir Girgin Anaokulu öğrencileri, okul aile birliğinin katkıları ile okulda aşure ile tanıştılar.

Cuma günü saat 17.00’de öğrenci velilerinin de katılımı ile minikler, annelerinin ve babalarının destek olduğu aşure kampanyası ile tanıştılar.

Muharrem ayı nedeniyle öğrencilerin ağızlarını tatlandırmak istediklerini ve aşure tatlısı ile tanıştırmak istediklerini belirten okul aile birliği başkanı Nurhan Mavioğlu, “Okulumuz ikili öğretime başladı.

Bu sene öğrencilerimize Muharrem ayının aşure ikramından öğrencilerimizin de faydalanmaları için Okul Müdürümüz Şükran Erdoğan ile yaptığımız görüşme sonucu bu sene öğrencilerimize bu etkinliği hazırladık” dedi.

Okul Müdürü Şükran Erdoğan’da burada yaptığı konuşmasında, “Okul aile birliğimizin hazırladığı aşure gününe katıldığınız için sizlere teşekkür ediyorum. Okul aile birliğimizin ilk etkinliği olan Aşure etkinliği ile okul öncesi eğitimde birlik ve beraberliğin önemini vurgulamayı amaçladık.

Siz değerli velilerimizin maddi destekleri ve bu etkinliğe katılmanızla sağlamış olduğunuz manevi destekten dolayı teşekkür ediyorum.

Okul aile birliğimizin başkanı Nurhan Mavioğlu ve Erdal Girgin’e tüm üyelere hitaben bu çalışmalarından dolayı teşekkür ediyorum. Başarılı çalışmalarının da devamını diliyorum” dedi.
 NAZİF HARUPÇU

 

Editör: Haber Merkezi