Bedia Akartürk eğitimcilere unutulmaz bir gece yaşattı

Türk Halk Müziğinin güçlü seslerinden Bedia Akartürk, Eğitim-Bir-Sen İzmir Şubesi ve İzmir Çalışma ve İş Kurumu İl Müdürlüğü'nce '24 Kasım Öğretmenler Günü' dolayısıyla düzenlenen 'İşine Gönül Verenler Gecesi'nde sahne aldı.
Konak Sabancı Kültür Merkezi'nde yoğun katılımla gerçekleşen programda birbirinden güzel şarkılarını eğitim çalışanları için seslendiren Bedia Akartürk, salonu dolduranlara unutulmaz bir gece yaşattı.
Programa Memur-Sen İzmir İl Temsilcisi ve Eğitim-Bir-Sen İzmir Şubesi Başkanı Abdurrahim Şenocak, İzmir İl Milli Eğitim Müdürü Vefa Bardakçı, Dokuz Eylül Üniversitesi Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Recep Yaparel, İzmir Çalışma ve İş Kurumu İl Müdürü Kadri Kabak, İlçe Milli Eğitim müdürleri, Eğitim-Bir-Sen ve Memur-Sen İzmir üyeleri, öğretmenler ve vatandaşlar katıldı.
Eğitim çalışanlarıyla birlikte olmaktan son derece mutlu olduğunu ifade eden Akartürk, "Bu sevgi dolu tablonun içerisinde değerli öğretmenlerimle birlikte olduğum için çok mutluyum. Sizlerle buluşmamıza vesile olan Eğitim-Bir-Sen İzmir Şubesine, İŞKUR İzmir Müdürlüğüne, değerli başkanlarına ve yönetimlerine çok teşekkürler. Sizlerin güzelliğine ben de türkülerimle ortak olmaya çalışacağım. Öğretmenler gününüzü içtenlikle kutlarım" ifadelerinde bulundu.
Konserin sonunda Bedia Akartürk'e, Memur-Sen İzmir İl Temsilcisi ve Eğitim-Bir-Sen İzmir Şubesi Başkanı Abdurrahim Şenocak tarafından gümüş işlemeli ibrik ve günün anısına plaket takdim edildi. Şavkar Cimnastik Kulübünün de mini bir gösteri sunduğu gecede ayrıca öğretmenliğe yeni başlamış ve emekliliğe ayrılmış öğretmenlere plaket verildi. 


Editör: Haber Merkezi