HABER: GÜLÇİN ÖNEM

Ödemiş Ortaokulu beden eğitimi öğretmenlerinden İrfan Uvaçin, Sinan Kemal Kavak, Çetin Azmaner, Hayati Gezgener okulların açılması yaklaşırken, spor salonlarını yenilediler.


4 öğretmen, ellerine malaları kürekleri alarak önce salonun tabanını parkelerini tamamen yenilediler. Bu arada, duvarlarını sıva yapan ve boyayan öğretmenler, spor salonlarını yakında açılacak olan okullarına hazırlık için büyük bir çaba sarf ettiler.

4 beden eğitimi öğretmeni, adına konuşan İrfan Uvaçin “ Ödemiş Ortaokulu olarak 6 beden öğretmeni kadrolu olarak çalışıyoruz.  Spor odamız görüldüğü gibi, bize yeterli eğildi. Yaklaşık 12 metre kare bir spor odamız vardı. Spor malzemeleri için, yeterli değildi. Bu sene okul kişi sayısı olarak fazlalaştığı için okul müdürüne rica ettik. Biz odamızı büyütmek istiyoruz dedik. Yeni bir öğretmen atandı okulumuza din kültürü öğretmeni Şükrü Bey, kendisi bize rehberlik yaptı ben yaparım dedi. Okul müdürü Osman Yılmaz malzemeleri bulmamızda yardımcı oldu. Bizde işçiliğini yapıyoruz, hocamıza yardım ediyoruz. Hem öğrencilerimize hem okulumuza hem kendimize iyi, temiz düzgün bir spor odası kazandırma amacıyla, hemen hemen bitirdik. Hayırlı olsun diyorum.”

Editör: Haber Merkezi