HABER.SÜLEYMAN GÜLEROĞLU
Sportif aktivitelere son derece önem veren Bayındır Efe Özel Eğitim ve Rehabilitasyon Merkezi önce karma futbol takımı kurdu.

Engelli öğrencilerle partner sporculardan oluşan takım Muğla etabında takım olarak Bölge birincisi oldu ve Dilek Sabancı Karma Futbol Şampiyonası’nın ikinci etabı Türkiye Şampiyonasına katıldı.

Bayındır Efe Özel Eğitim ve Rehabilitasyon Merkezi Kurucusu Ozan Uvaçin Milli Takım Antrenörü, Mert Ateş milli takım oyuncusu ve Tire Taç Lisesinde partner sporculardan Özel Olimpiyatlar Türkiye Milli Takımı’na seçildi ve Kıbrıs’taki milli takım kampına katılmaya hak kazandılar.

14 Mayıs 2018 ‘de önce İstanbul’a oradan Kıbrıs’a giden Bayındır Efe Özel Eğitim ve Rehabilitasyon Merkezi öğrencisi Mert Ateş ve ona partner sporcu olarak eşlik eden Tire Taç Lisesi öğrencileri Efe Sarımsak, Hasan Yurdageldi, Emir Akhisarlı Milli Takıma seçilmenin gururunu yaşıyor.

 Lüleburgaz’da düzenlenen müsabakalarda yine takım olarak Türkiye Şampiyonu oldular. Orada gösterdikleri başarılar neticesinde Kıbrıs’taki kampta da başarılı olan sporculara Dünya Olimpiyatları yolu açılacak çünkü Kıbrıs kampında seçilen öğrenciler 2019 Dünya Yaz Olimpiyatlarına katılıp ülkemizi temsil edecek.

Bayındır Efe Özel Eğitim ve Rehabilitasyon Merkezi Kurucusu Ozan Uvaçin:  “ Milli takıma öğrenci yollamanın onurunu bize yaşattıkları için öğrencilerimize ve onları bu büyük organizasyona katılmalarını destekleyen Tire Taç Lisesine teşekkür ederiz ve sporcularımıza milli takım kampında başarılar dileriz” dedi.

Editör: Haber Merkezi