HABER: AYŞE AKYÜZ 


        Baharın Müjdecisi olan her yıl Mart ayının 22’sinde kutlanan Nevruz Bayramı Bayındır’ın Zeytinova Mahallesinde birbirinden güzel ve coşkulu etkinliklerle kutlandı. Kutlamalara Bayındır Kaymakamı Barbaros Baran, Bayındır Belediye Başkanı Dr. Ufuk Sesli, Bayındır Jandarma Komutanı Üsteğmen Mehmet Öztürk, Bayındır İlçe Milli Eğitim Müdürü Kemal Aydın, Bayındır İlçe Emniyet Müdürü Gürkan Kocatürk, Bayındır Anadolu Lisesi Müdürü Yusuf Duman katıldılar. Bayındır Kaymakamı Barbaros Baran, Bayındır Belediye Başkan Dr. Ufuk Sesli birlikte demir dövdüler.

Nevruz programı kapsamında yapılan etkinlikler kapsamında okula gelen Bayındır protokolünü öğrenciler kapıda ellerinde çiçeklerle karşıladılar. Günün anlam ve önemini belirten konuşmanın ardından öğrenciler Nevruz Bayramı ile ilgili olarak şiirler okudular. Ardından Okul öğrencileri tarafından güreş müsabakası yapıldı. Müsabakalarda başarı elde eden öğrencilere madalya takdiminde bulunuldu. Etkinlikler kapsamında yenilen öğle yemeğinin ardından program son buldu.

Yapılan etkinliğin çok anlamlı olduğunu belirten Bayındır Belediye Başkanı Dr. Ufuk Sesli “Tıpkı atalarımızın yaptığı gibi demiri dövdük, gençlerin hazırladığı birbirinden güzel gösterileri izledik.

Emeği geçen herkese sonsuz teşekkür ediyorum”

Bayındır Anadolu Lisesi Müdürü Yusuf Duman “Okulumuzda bahar etkinlikleri kapsamında Nevruz bayramını kutladık. Emeği geçen herkese çok teşekkür ediyorum.”

 

Editör: Haber Merkezi