Bayındır Belediyesi 8 Mart Dünya Emekçi Kadınlar Günü nedeniyle Pazar günü öğleden sonra Belediye Düğün salonunda bayanlara matine düzenledi. Düzenlenen matine bayanlar tarafından büyük beğeni topladı. Matinede 8 Mart Dünya Emekçi Kadınlar Günü nedeniyle bir konuşma yapan Bayındır Belediye Başkanı Dr. Ufuk Sesli’nin eşi Nuray Sesli “Bu memleket bizim, bu hayatlar bizim, kimse bize ne yapacağımızı söyleyemez. Bu Cumhuriyet bizim, şerefli bir Türk kadını olarak ona sahip çıkmalıyız. Bu 8 Mart bir milat olsun ve bir daha böyle acılı haberler duymayalım, her gün daha güzel günlere uyanalım. Tüm kadınların Dünya Emekçi Kadınlar günü kutlu olsun.”

Düzenlenen matinede İzmir’in sevilen sanatçıların Mikrop sahne aldı. Mikrop göstermiş olduğu sahne performansıyla Bayındırlı hanımların beğenisini topladı. Düzenlenen matinede kadın cinayetlerinin sembol ismi olan Özgecan Aslan unutulmadı. Bayındırlı bayanlar düzenlenen etkinlikler günlük sterse bir günlükte olsa ara verdiklerini belirtiler.

Bayındır’a ilk kez geldiğini ve son derece güzel bir gün geçirdiğini belirten İzmirli Sanatçı Mikrop “Bayındır’a ilk defa geliyorum. İlçenizi çok beğendim. Sizler müthiş sıcakkanlı eğlenceli insanlarsınız, bana şovumda ki coşku tamamen sizden yansıyor. Doğruyu söylemek gerekirse benim içinde çok keyifli bir gündü. Bütün kadınlarımızın dünya kadınlar gününü kutluyorum. En kısa zamanda tekrar gelmek istiyorum. Ayrıca bugünü düzenleyen başta Belediye Başkanımızın eşi Nuray SESLİ’ ye ve emeği geçen tüm arkadaşlara çok teşekkür ediyorum” dedi.

Başka bir programı nedeniyle düzenlenen eğlence programına kısa bir süre katılan Bayındır Belediye Başkanı Dr. Ufuk Sesli “Hepiniz hoş geldiniz, öncelikle dünya kadınlar gününüzü kutluyorum.” dedi.

Bayındır Belediye Başkanı Dr. Ufuk Sesli matineye katılan bayanlara Nazım Hikmet Ran'ın Kadın şiirini dizeleriyle veda etti.

Editör: Haber Merkezi