HABER: AYŞE AKYÜZ


    İzmir Büyükşehir Belediyesi Gençlik ve Spor Dairesi Başkanı Hilmiye Çarıkçı, Bayındır Belediye Başkanı Dr. Ufuk Sesli’yi makamında ziyaret etti.

    Gençlik ve Spor Dairesi Başkanlığının, 6360 sayılı yasa gereğince,  Büyükşehir Belediyesi sınırlarına dâhil edilen Bayındır İlçe merkezi ve Mahallelerinde bulunan 39 okula, “Okullara Spor Malzemesi Desteği” projesi adı altında destek verilecek. Planlanan ve devam eden projeler hakkında Başkan Sesli ’ye bilgi veren Çakıcı “Gençlik ve Spor Dairesi Başkanlığının, 6360 sayılı yasa gereğince, Bayındır İlçe merkezi ve Mahallelerinde bulunan 39 okula spor malzemesi desteği sağlayacak.”

   Başkan Sesli;” İzmir Büyükşehir Belediye Başkanımız Aziz Kocaoğlu’na ve Büyükşehir Belediyesi Gençlik ve Spor Dairesi Başkanı Hilmiye Çarıkçı’ya böyle güzel projeleri için ilçem adına çok teşekkür ediyorum. Spora gönül veren gençlerimize fayda sağlayan bütün projelerde elimizden geldiğince bizde varız” dedi.

   Bayındır merkez ve mahallelerinde iki gün boyunca devam eden çalışmalar kapsamında 39 Okula Spor malzemesi desteği sağlandı.

Editör: Haber Merkezi