HABER: AYŞE AKYÜZ


Bayındır İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü ve Gençlik Hizmetleri Spor Müdürlüğü işbirliği ile yapılan tenis turnuvası sonu erdi. Bayındır kapalı Spor Salonunun da yapılan tenis turnuvasında liseli öğrenciler yarıştı. Turnuva sonunda dereceye girenlere ödülleri Bayındır Belediye Başkanı Dr. Ufuk Sesli tarafından verildi. Başkan Sesli dereceye giren öğrencileri tebrik etti.

 Düzenlenen masa tenisi turnuvasında Erkekler Takım’da, 1. Ligi Sadık Susamcıoğlu Anadolu Lisesi, 2. Ligi Muzaffer Tuzcuoğlu İmam Hatip Lisesi, 3. Ligi Alpaslan Meslek Teknik Lisesi kazandı. Erkekler Ferdi’de ise dereceye giren öğrenciler, 1. Sadık Susamcıoğlu Anadolu Lisesi’nden Mehmet Çetin, 2. Sadık Susamcıoğlu Anadolu Lisesi Kazım Eroğlu, 3. ise Muzaffer Tuzcuoğlu İmam Hatip Lisesi’nden Harun Kirer oldu. Kızlar Takım’da ise 1. Ligi Sadık Susamcıoğlu Anadolu Lisesi, 2. Ligi Alpaslan Meslek Teknik Anadolu Lisesi, 3. Ligi ise Ülfet Onart Anadolu Lisesi kazandı. Kızlar Ferdi’de dereceye giren öğrenciler ise 1. Sadık Susamcıoğlu Anadolu Lisesi’nden Kübra Nacak, 2. Sadık Susamcıoğlu Anadolu Lisesi’nden Çağlanur Sadıç, 3. ise Muzaffer Tuzcuoğlu İmam Hatip Lisesi’nden Mine Sarıer oldu.

Turnuva sonunda spor yapmanın gençler için çok önemli olduğunu belirten Bayındır Belediye Başkanı Dr. Ufuk Sesli “Gençler!  Spor vücudunuzun daha formda ve sağlıklı olmasını sağlarken sizleri de birçok zararlı alışkanlıklardan uzak tutar. O yüzden sporu hiçbir zaman bırakmayınız. Gelecek sizlerin eseri olacaktır. Yarınlarımızda hep birlikte sağlık, mutluluk ve huzur dolu bir yaşam diliyorum, Öğretmenlerimize ise böyle pırıl pırıl gençleri yetiştirip sporu sevdirdiği için minnettarım” 

Editör: Haber Merkezi