Bayındır’da bayramlaşma töreni 4 Ekim arife günü Bayındır Belediyesi Yahya Kerim Onat Kültür Merkezinde yapıldı. Bayramlaşma törenine Bayındır Kaymakamı Barbaros Baran, Bayındır Garnizon Komutanı Yüzbaşı Furkan Manav, Bayındır Belediye Başkanı Ufuk Sesli, Bayındır Emniyet Müdürü Gürhan Kocatürk, Bayındır Belediyesi Meclis üyeleri, oda temsilcileri, katıldılar. Belediyede yapılan bayramlaşmanın ardından Başkan ufuk sesli jandarma komutanlığı ve emniyet müdürlüğünde bayramlaşma töreni yapıldı. Sesli daha sonra bayındır devlet hastanesinde yatmakta olan hastaları ve Bayındırlı gazileri ziyarette bulundu.

Başkan ufuk sesli konuklarla yakından ilgilenirken gelen misafirlerle bayramlaştı. Başkan Ufuk Sesli “4 Ekim tarihinde başlayacak Kurban Bayramı nedeniyle, öncelikle Bayındır’da 59 mahallemizde yaşayan tüm hemşerilerimizin, Meclis üyelerimizin, muhtarlarımızın, kamu çalışanlarının, siyasi partilerimizin, esnafımızın, çiftçilerimizin, güvenlik, itfaiye, hastane çalışanlarının, halkımızın iyi bir bayram geçirmesi için bayram süresince görev yapanların, belediye personelimizin, Kurban Bayramını kutluyorum. Sevdikleriyle birlikte huzurlu, sağlıklı, mutlu bir bayram geçirmelerini diliyorum. Kurban Bayramı ilçemize ve ülkemize barış, huzur ve mutluluk getirsin. İyi bayramlar.”

Belediye de yapılan bayramlaşmanın ardından Başkan Ufuk Sesli bayramın ikinci günü Başkan Sesli nöbette olan İzmir İtfaiye Müdürlüğü Bayındır itfaiye daire amirliğinde bulunan nöbetçi itfaiye erlerine bayram ziyaretinde bulunarak itfaiye erleriyle bayramlaştı. Bayındır itfaiye amirliğinden sonra Başkan Sesli Bayındır Belediyesi Mezarlıklar Müdürlüğü Gasil hanesinde görevlilerle bayramlaştı.

Bayındırda siyasi partilerde bayramlaşma töreni bayramın ikinci günü yapıldı. CHP Bayındır İlçe Binasında öğleden sonra yapılan bayramlaşma törenine İlçe Başkanı Ali Fuat Özbuldan,  Belediye Başkanı Ufuk Sesli, Eski Milletvekili Mustafa Toprak, CHP Bayındır İlçe kadın ve gençlik Kolları katıldı.

Bayındır Belediyesinde bayramın üçüncü günü ise Bayındır Basın Yayın ve Halklar İlişkiler Müdürlüğünde görevli Hüseyin Cengiz Takı ve eşi Öğretmen Nursev Çağların Yakapınar cem evinde yapılan nikâhı Bayındır Belediye Başkanı Ufuk Sesli tarafından kıyıldı. Başkan Sesli genç çifte bir ömür boyu mutluluklar diledi.

Bayramın dördüncü günü ise Bayındır Belediye Başkanı Ufuk Sesli pehlivan devecilerle bayramlaştı. Başkan Sesliyi sevgi gösterileriyle karşılayan deveciler, bayramlaşmanın ardından Başkan Sesli bayram ziyareti nedeniyle hamutsuz olarak daylakları güreştirdiler.

HABER:AYŞE AKYÜZ

Editör: Haber Merkezi