Bayındır Ziraat Odası Başkanı Mümtaz Almışlar, Bayındır Belediyesi ve İzmir Büyükşehir Belediyesi’nin çalışmaları ile ilgili eleştirilerde bulundu.

Bayındır’ın hak ettiği şekilde yönetilmediğini belirten Almışlar, Bayındır Belediyesi’nin hizmette ayrıcalık yaptığını iddia etti. Özellikle seçim döneminde CHP oyunun fazla olduğu mahallelere hizmet edildiği diğer mahallelere hizmetin olmadığını üvey evlat muamelesi yapıldığını söyledi.

Almışlar, “ Özellikle köy yolları üretim yollarının hali içler acısı. Yolların bozuk olması üreticileri ve o yolları kullanan vatandaşların ulaşımını zorluyor. Muhtarlarla gerekli iletişim sağlanamıyor. Muhtarların mahalleleri ile ilgili sorunları çözüme kavuşturulmuyor. Bu konuda İzmir Büyükşehir Belediyesi’ de Bayındır Belediyesi’ de görevlerini yerine getirmek zorundadırlar.”

Et Entegre Tesisinin Zeytinova’ya yapılmasının da yanlış olduğunu vurgulayan Almışlar, “ Et Entegre Tesisi Bayındır merkeze yapılmalıydı. Bu konunada da ne çiftçinin ne de bizlerin fikri alındı. Bayındır’ın geleceğini ilgilendiren projelerde tek başına kararlar alınmasının yanlış olduğunu belirtmek isterim. Seçimlerde vaad edilen soğuk hava depoları da yapılmadı henüz.” 

Editör: Haber Merkezi