MHP Bayındır İlçe Teşkilatı Cumartesi günü Bayındır hangar salonda düzenlendi. Düzenlenen Kongreye Eski MHP Bayındır İlçe Başkanı Ümit Akkuş, Süs Bir Başkanı Mehmet Çıplaklı, MHP’li Bayındır Belediye meclis üyeleri, Osman Kadan, Mehmet Otuzbir Torbalı ve Urla MHP İlçe Başkanları çok sayıda partili katıldı. Kongreye MHP Genel başkanı Devlet Bahçeli tarafından mesaj gönderildi. MHP Bayındır ilçe kongresinde divan kurulu üyeliğini Banu Seda Akyüz, Gökhan Gökçedal, Levent Gülebastı yaptı. MHP Bayındır İlçe teşkilatının faaliyet raporu ve mali raporu MHP Bayındır Eski İlçe başkanı ve yeni yönetim kurullu üyesi Ali İlkkurşun tarafından okundu. Üyelerin oylamasının ardından MHP Bayındır İlçe Başkanı İbrahim Soğancıoğlu bir konuşma yaptı.

MHP Bayındır İlçe Başkanı Soğancıoğlu “2015 milletvekilliği seçimleri Türkiye Cumhuriyetin geleceği açısından oldukça önem arz etmektedir. Vatanımızın bütünlüğü açısından büyük önem taşıyan bu seçimlerde Milliyetçi hareket partisi olarak tüm gücümüzle çalışacağız.45 yılık bir gelenekler yönettiğimiz partimizin kongreleri her zaman şölen havasında geçmiştir. Partimizi aynı azim ve kararlılıkla seçimlere hazırlayım MHP İktidarında yapacaklarımızla Türkiye’yi zirveye taşıyacağız. Kongremizin tüm Bayındır İlçe teşkilatımıza hayırlı uğurlu olmasını diliyorum.”

Soğancıoğlu’nun konuşmasının ardından delegeler oylarını kullandılar. İzmir MHP İl Başkanı Necat Karataş Beydağ ve Kiraz kongreleri dönüşünde Bayındır’a uğrayarak Soğancıoğlu ve Yönetim kurulluna hayırlı olsun temennilerini iletti. Bayındır da düzenlenen kongreye eski MHP İzmir İl Başkanı Müsavat Dervişoğlu’ da katılarak hayırlı olsun temennilerinde bulundu. MHP İzmir il Başkanlığı ve Bayındır teşkilatı düzenlenen kongrede birlik ve beraberlik mesajı verdi. Oylama sonunda İbrahim Soğancıoğlu 67 delegenin kullandığı 67 oyun tamamını alarak güven tazeledi. Yapılan kongre sonrasında başkanlığa İbrahim Soğancıoğlu getirilirken, yönetim kuruluda; Mehmet Erçelebi, Hakan Usluy, Erkan Sakman, İsmail Karakaya, Yusuf Otar, Oğuzhan Uz, Alaaddin Doğru, Erkan Ökay, Ali Ovalıoğlu, Hüseyin Aygör, İbrahim Yuşan, Ayhan Çakır, Ali İlkkurşun, Mustafa Şentepe getirildiler.,

Haber:
HABER: AYŞE AKYÜZ –EBRU TEKE

 

Editör: Haber Merkezi