Bayındır MHP İlçe Teşkilatı geçtiğimiz Cumartesi yapılan kongrenin ardından, yönetim kurulunun oluşturarak Bayındır bürokrasisine ziyaretlerde bulundular. MHP Bayındır İlçe Başkanı İbrahim Soğancıoğlu, Yönetim kurulu üyeleri İbrahim Yuşan, Yusuf Otar, Hakan Usluy ve Eski Bayındır Belediye Meclis Üyesi Mesut Maltepe önce Bayındır Belediye Başkanı Ufuk Sesli’yi makamında ziyaret ettiler. Başkan Ufuk Sesli’ye MHP Bayındır Teşkilat Başkanı Soğancıoğlu tarafından çiçek takdiminde bulunuldu. Başkan Sesli “MHP İlçe teşkilatının yeni yönetimi hayırlı uğurlu olsun. Sayın Başkan İbrahim Soğancıoğlu’na yeni görevinde başarılar diliyorum. Hep birlikte, Bayındırı daha yaşanabilir bir hale getirmek için el ele vermemiz gerekiyor. Çünkü başka Bayındır yok. Başkanlıklar gelip geçicidir önemli olan arkamızda bıraktığımız dostluklar, arkadaşlıklardır. İnsani değerler her zaman ön planda gelir”
MHP Bayındır Teşkilat Başkanı İbrahim Soğancıoğlu “Sayın Başkanımız Ufuk Sesli ’ye bizi makamında kabul ettiği için teşekkür ediyorum. Bayındır’ın menfaati neyi gerektiriyorsa bizlerde, MHP Bayındır İlçe Teşkilatı olarak elimizden geleni yapacağız.”
MHP İlçe Teşkilatı Başkan Sesli’nin ardından Bayındır İlçe Emniyet Müdürü Gürhan Kocatürk’ü makamında ziyaret ederek bir süre sohbet edip hatıra fotoğrafı çektirdiler. Bayındır Emniyet Müdürü Kocatürk “MHP Bayındır İlçe Teşkilatına bu nazik ziyaretlerinden dolayı teşekkür eder, kendilerine yeni görevlerinde başarılar diliyorum.”
Bayındır Emniyet Teşkilatı için ellerinden gelen bir şey olursa yapmaya hazır olduklarını belirten MHP Bayındır İlçe Başkanı İbrahim Soğancıoğlu “Sayın Bayındır İlçe Emniyet Müdürümüz Gürhan Kocatürk’e bizleri makamında kabul ettiği için teşekkür ediyor. Bizim MHP İlçe Teşkilatı olarak, Bayındır Emniyet Teşkilatı için yapabileceğimiz bir şey olursa seve seve yapmaya hazırız.”
Son olarak MHP İlçe Teşkilatı Bayındır Kaymakamı Barbaros Baranı makamında ziyarette bulundu. Kaymakam Barbaros Baran “Bundan önce Van Erciş’te görev yapıyordum. Daha sonra görev sürem dolduğu için Bayındır’a tahinim çıktı. Bayındır ilçemiz doğal güzelliklerinin yanında yaşanır şirin güzel bir ilçe olduğunu gördüm. Bayındır da göreve başlayalı 3 ay kadar bir zaman oldu. MHP Bayındır İlçe teşkilatına bu nazik ziyaretleri için teşekkür ediyorum. Sayın Başkan İbrahim Soğancıoğlu ve MHP İlçe Teşkilatına ziyaretlerinden dolayı teşekkür ediyorum.”
Kaymakam Barbaros Baran’ın göreve geleli yoğun çalışma temposu nedeniyle MHP İlçe Teşkilatı olarak ziyaret edemediklerini anca kongre sonrasında Baran’ı ziyaret etme fırsatı yakaladıklarını belirten Başkan Soğancıoğlu “Sayın Kaymakamımız Barbaros Baran da görevine yeni başladı. Kendisine yeni görevinde başarılar diler. Kendisine makamında bizleri kabul ettiği için teşekkür ederim. Kendisiyle MHP Bayındır İlçe Teşkilatı olarak kendileriyle uyum içinde çalışmalar içerisinde olacağız. MHP Bayındır İlçe Teşkilatı olarak Bayındır için elimizden ne geliyorsa yapmaya hazırız.”

Editör: Haber Merkezi