Bayındır Halk Eğitimi Merkezi Müdürlüğü merkez karma sergisinin açılışı İlçe Kaymakamı Mehmet Makas tarafından yapıldı.
Bayındır Halk Eğitimi Merkezi Müdürlüğü merkez sergisi Kaymakam Mehmet Makas, protokol üyeleri ve halkın katılımıyla merkez binada açıldı.
Sergide makine nakışları, dekoratif ahşap süsleme, masa sandalye giydirme, yağlı boya resim ve Pınarlı, Yakapınar köylerindeki kursiyerlerin eserleri yer aldı.
Halk Eğitimi Merkezi Müdürü Muhammet Türk yaygın eğitim faaliyetleri ile ilgili bilgiler vererek Halk Eğitimin yediden yetmişe bütün vatandaşlara hitap ettiğini, bunun için de atölyeleri, derslikleri, tiyatro ve konferans salonları bulunan bir halk eğitimi merkezine kavuşmayı dilediğini belirtti.
İlçe Kaymakamı Mehmet Makas tarafından dekoratif ahşap süsleme kursiyerlerinden Ferda Tutuğ, Derman Boz ve Nefiye Saçan’a İlçe Emniyet Müdürvekili Alim Başol tarafından da makine nakışları kursiyerlerinden Rabia Martoğlu, Figen Öztekin ve Ayşe Deribaşı'na gösterdikleri örnek davranışlarından dolayı teşekkür belgelerini verdi. Sergiyi beğeniyle gezen Kaymakam Mehmet Makas öğretmen ve kursiyerlerden yapılan çalışmalar hakkında bilgiler aldı.
GÖRKEMLİ GECE
Bayındır Halk Eğitimi Merkezi Müdürlüğü görkemli bir yılsonu gecesine de imza attı. Yaklaşık 600 kişinin katıldığı gecede birbirinden güzel halk oyunları, ney dinletisi, gitar dinletisi ve tanıtım filmleri izleyenleri büyüledi. Bayındırlı Zafer – Burak (Radar – Lil-G) isimli rap sanatçılarının sahneye çıkması ile başlayan gecede Halk Eğitimi Merkezi Müdürü Muhammed Türk yaptığı konuşmasında gelen tüm konuklara teşekkür ederek, “Sizlerin yoğun katılımları ile bizler daha çok güzel işlere imza atacağız. Diğer seneler inşallah yine hep birlikte olacağız” dedi.
 
Editör: Haber Merkezi