HABER: GAMZE ONAN


Bayındır 18. Uluslararası Çiçek Festivalinin 2 Mayıs 4. gecesi festival tarihinin en unutulmaz gecesini yaşadı. Hakan Doğanay’ın eğlenceli sunumu ile başlayan konser gecesinin devamında pop müziğin dev ismi Bengü sahne aldı.

Hakan Doğanay’ın çılgın şovu ile coşan Bayındırlılar yakın zamanda kaybettiğimiz Değerli sanatçı Kayahan’ı da ışıklar içinde anmayı ihmal etmedi. Hakan Doğanay havai fişekler eşliğinde sahneyi Bengü’ye bıraktı.

Bengü’nün sahneye çıkması ile başlayan coşku gece sonuna kadar aralıksız devam etti. Bengü sevgisi konser alanına sığmadı. Aşırı kalabalıktan dolayı konser alanına giremeyen insanlar coşkuya tel örgülerin ardından eşlik ettiler.

Bengü’nün repertuarında unutulmaz eserlere de yer vermesi geceyi renklendirdi. Bayındırlılara unutulmaz bir gece yaşatan Bengü’ye Bayındır belediye başkanı Dr. Ufuk Sesli unutulmaz gecenin anısına plaket ve Bayındır’ın eşsiz kokulu çiçeklerinden takdim etti. Ayrıca Başkan Sesli “ Bu festival bizim, hep beraber ilçemize ve festivalimize sahip çıkacağız, İlçemizi en aydınlık yarınlara birlikte taşıyacağız.”
Editör: Haber Merkezi