HABER: AYŞE AKYÜZ


Bayındır Belediyesine bağlı Yakapınar ile Balcılar Mahallesini birbirini bağlayan ara yol çalışmaları vatandaşların kullanımına uygun hale getiriliyor. 2014 Mart yerel seçimlerinin ardından belediyelere bağlanan eski köy yeni mahallelerde Bayındır Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğüne bağlı ekipler tarafından vatandaşları mağdur etmemek adına hızlı bir şekilde yıpranan ve onaranıma ihtiyacı olan yollara müdahale ediliyor.

Bayındır Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğüne bağlı ekipler, çeşitli nedenlerden dolayı yıpranan, bozulan ve bu güzergâhı kullanan araçlara zarar veren yol hatalarını asfaltlama ile iyileştirme çalışmaları aralıksız olarak sürdürüyorlar.

Bu çalışmalarla ulaşım kalitesini artırmayı hedeflediklerini belirten Bayındır Belediye Başkanı Dr. Ufuk Sesli “Yapmakta olduğumuz çalışmalarla birinci önceliğimiz vatandaşlarımızın mağduriyetini gidererek. Ulaşımda kaliteyi artırmaktır. Çalışmalarımız tüm Bayındır’da devam ediyor. Biz Bayındır Belediyesi olarak daha yaşanabilir bir ilçe yapmak adına elimizde geleni ekibimizle birlikte yapıyoruz. Bayındır Belediyesi olarak gece gündüz en iyi hizmeti vatandaşımızın ayağına kadar getirmek için çalışmalarımıza aralıksız olarak devam edeceğiz.”

Editör: Haber Merkezi