HABER: AYŞE AKYÜZ


        Bayındır İsmet İnönü Ortaokulu’nun çamur içerisinde kalan arka bahçesine Bayındır Belediyesi Fen İşleri’ne bağlı ekipler tarafından parke taşı döşenerek iyileştirme çalışması yapıldı. Çocukların oyun oynamakta ve yürümekte büyük zorluk çektiği bahçe yapılan çalışma neticesinde çamurdan arındırılarak rahat bir alan haline getirildi. İsmet İnönü Ortaokulu’nun ön bahçesinde bulunan kantinin önündeki alan Bayındır Fen İşleri Müdürlüğü’ne bağlı ekipler tarafından duvar çevirmesi yapılarak, çocukların rahatça kullanabileceği bir alan haline getirildi.

Konuyla ilgili olarak İsmet İnönü Ortaokulu Müdürü Cemali Serficeli;Geleceğimizin teminatı olan öğrencilerimizin, sağlıklı ve mutlu yarınlarının oluşturulduğu okullarımızı yaşanabilir birer ortam oluşturmasında, bizlere yardımcı olan Bayındır Belediye Başkanı’mız Sayın Dr. Ufuk Sesli’ye ve emeği geçen bütün Bayındır Belediyesi çalışanlarına teşekkür ederiz”

Konuyla ilgili olarak Bayındır Belediye Başkanı Dr. Ufuk Sesli “Bayındır Belediyesi olarak, Bayındır ilçemizde eğitim hayatlarını sürdüren tüm öğrencilerimizin okullarındaki eksikleri gidermek için elimizden gelen her türlü çalışmayı yapmaya devam edeceğiz. Geleceğimizin teminatı olan ve evlatlarımızın sağlıklı koşularda eğitim görmesi bizim için büyük önem taşımaktadır.”

Editör: Haber Merkezi