Bayındır CHP İlçe Başkanlığı 10 Kasım Atatürk’ü anma Özel Konseriyle Bayındır Belediye Düğün salonunda halka açık ve ücretsiz bir konser düzenledi. Bu özel konser barkovizyon ve slayt gösterileriyle zenginleştirilecek. Konser daha önce Bayındıra Uğur Dündar ve Ömer Köroğlu’nun getirilmesinde büyük emek harcayan Bayındır CHP İlçe Başkan yardımcısı Süleyman Erçolak’ın özverili girişimleriyle gerçekleşiyor.

Atatürk’ü anma özel konserinde, Grup su sahne alacak, Grup Su’da gecede bağlamasıyla Sinan Gokgoz, Ritimde Miraç Yılmaz, Kaval ve Vokal Eyüp Sultan Aylar, Gitarist ve Solist Mahmut Belek Sahne alacak. Konuyla ilgili olarak bir açıklama yapan CHP Bayındır İlçe Başkanı Ali Fuat Özbuldan “ Büyük Türkiye’nin kurucusu CHP İlk başkanı Büyük Atatürk’ün Ölümünün 76 yıl dönümünde onun adına yakışır özel bir konser düzenledik. Tüm halkımıza ücretsiz olarak düzenlediğimiz bu özel ve anlamlı konsere bekliyoruz. Bu özel geceyi organize eden CHP Bayındır İlçe Başkan yardımcısı Süleyman Erçolak’a yapmış olduğu çalışmalarından dolayı çok teşekkür ediyorum”

Bu Özel gecede Atatürk’ün sevdiği şarkılar seslendirilecek. Bu Özel geceye sadece Bayındırlıların değil çevre ilçe ve köylerden de yüksek katılımın olması bekleniyor.
HABER:AYŞE AKYÜZ

Editör: Haber Merkezi