HABER: SÜLEYMAN GÜLEROĞLU

Tarihi boyunca pek çok medeniyete ev sahipliği yapmış olan İzmir; ülke tarihinin ilk fuarının da ev sahibiydi. 86 yıl önce savaşlara, kıtlıklara, krizlere rağmen düzenlenen Türkiye’nin ilk ve en kapsamlı ticaret fuarı İzmir Enternasyonal Fuarı,bu sene 87. Kez kapılarını açtı.Her yıl başka bir temayla düzenlenen İzmir Enternasyonal Fuarı’nın bu yılki ana teması "Teknoloji” ve partner ülke olarak Rusya katıldı.

Fuara katılan ilçelerle birlikte aynı holde yer alan Bayındır standında ilçenin kültürel ve tarihi yönlerini ortaya koyan eşyalar yer alıyor ve ekonomik özelliklerini temsil eden ürünlerin tanıtımı yapılıyor. Ayrıca gelen ziyaretçilere Bayındır’ın doğası ve turizm özellikleri hakkında bilgilendirme yapılıyor.

87. İzmir Enternasyonal Fuarı’na katılımları ile ilgili olarak bir açıklama yapan Bayındır Belediye Başkanı Ufuk Sesli şunları söyledi: “Bayındır her bakımdan potansiyeli çok yüksek bir ilçe. Biz sürekli olarak bunu ortaya çıkarmaya ve ilçemizin tanıtımını yapmaya çalışıyoruz. Bu sebeple biz de İzmir Enternasyonal Fuarı’nda yerimizi aldık. Fuar, hem İzmir hem de Türkiye için çok önemli bir etkinlik. Böyle bir etkinlikte yer alıp ilçemizin tanıtımını yapacağımız için çok mutluyuz. Tüm ziyaretçilerimizi Bayındır’ımızı daha yakından tanımak için standımıza bekliyoruz.”

07-16 Eylül tarihleri arasında gerçekleşecek 87. İzmir Enternasyonal Fuarı’nda Bayındır standı 3 numaralı holde yer alıyor.

Editör: Haber Merkezi